Skip to content
Watch

The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 61

7 september 2024 09:00
The Sneaker Update – Sneakerjagers podcast Ep. 61

Welkom terug bij een nieuwe aflevering van The Sneaker Update. In de volgende aflevering bespreken Lotte, Tom en Mats het nieuwe Air Max Portal silhouet, de Patta x Nike Air Max 1 ‘Chlorophyll’ release en wordt er teruggeblikt op Amsterdam Fashion Week 2024.

The Sneaker Update is de podcast voor liefhebbers van sneakers, fashion, muziek en sport. In de podcast worden de wekelijkse releases besproken, komen hosts Mats, Lotte en Tom met hun eigen aanbevelingen en worden uiteenlopende topics uit de sneakercultuur besproken. Elke woensdag is er een nieuwe aflevering te beluisteren op Spotify.

In deze ietwat verlate aflevering vertelt Lotte over wat ze gezien heeft bij Amsterdam Fashion Week, wordt de Air Max Portal uitgebreid besproken en zien we de eerste collab van JJJJound en Timberland. Daarnaast bespreken de drie de Stash x Nike Air Force 1 collab en het Stone Island 24/25 lookbook.

De podcast komt wekelijks met een nieuwe uitzending. Als je de voorgaande afleveringen hebt gemist, kun je deze beluisteren op het Sneakerjagers Spotify-account.

Luister nu naar de nieuwste aflevering van The Sneaker Update, beschikbaar op zowel Spotify als iTunes. Tune in om bij te blijven met de recentste sneaker updates.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date