Skip to content
Newsfeed

The Museum Visitor geeft de GEL-KAYANO 14 een opvallende look

22 juli 2024 12:15
The Museum Visitor geeft de GEL-KAYANO 14 een opvallende look

Het Zuid-Koreaanse modehuis The Museum Visitor, opgericht in 2016 door Moonsu Park, heeft snel naam gemaakt, mede dankzij unieke samenwerkingen met merken als Vans en ASICS. In juli 2024 komt het modehuis opnieuw samen met ASICS om de bekende GEL-KAYANO 14 sneaker een make-over te geven.

Het nieuwe pack bestaat uit drie opvallende kleuren: zilverblauw, zwartgrijs en crèmegeel. Elke sneaker heeft een uniek kleurverloop en is gemaakt van materialen zoals mesh, leer en TPU. Leren overlays sieren de tenen, middenvoet en hielen, waarbij het kleurverloop en het The Museum Visitor-logo op de hiel goed zichtbaar zijn.

Een opvallend kenmerk van deze sneakers is de lange tong die over de veters valt en voorzien is van een groot ASICS-logo in contrasterende kleuren. Dit maakt dit ontwerp van de GEL-KAYANO 14 onderscheidend van eerdere designs.

De release van de The Museum Visitor x ASICS GEL-KAYANO 14 staat gepland voor 25 juli 2024 bij ASICS Korea, gevolgd door een wereldwijde release op 16 augustus 2024 bij geselecteerde retailers.

Benieuwd welke modellen er op dit moment beschikbaar zijn van ASICS? Lees dan: Deze modellen zijn te verkrijgen in de nieuwe ASICS collectie.

ASICS x The museum visitor
ASICS x The museum visitor
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date