Skip to content
Newsfeed

.SWOOSH geeft de Nike Air Max 1 een Polygon look

27 september 2024 13:15
.SWOOSH geeft de Nike Air Max 1 een Polygon look

Nike heeft in september 2024 de Air Max 1 ‘Low Poly’ aangekondigd in samenwerking met streamer Kai Cenat. De release is onderdeel van Nike’s .SWOOSH-platform, waar fysieke en digitale werelden samenkomen.

Het aankomende ontwerp is een vernieuwde versie van de klassieke Air Max 1, met een ‘Low Poly’ look, geïnspireerd door 3D-modellen. Dit zorgt voor een pixelachtige uitstraling die doet denken aan retro games.

De sneaker behoudt de klassieke kleurencombinatie van wit, university red en neutraal grijs, maar door de Polygon make-over rondom de mudguard, Swoosh en zelfs de branding op de tong heeft het ontwerp een unieke twist gekregen. In een unboxing video heeft Kai Cenat al een sneak peek gegeven van de details. Werp een gedetailleerde blik op de sneaker hieronder!

Wat deze release extra bijzonder maakt, is dat het niet alleen een schoen is, maar ook een onderdeel van een groter digitaal avontuur. Het .SWOOSH-platform laat zien hoe Nike de grenzen verlegt en speelt met de mogelijkheden van de digitale wereld. Met elementen die rechtstreeks uit games lijken te komen, krijgt de sneaker een speelse vibe die goed aansluit bij de jonge en digitale generatie van vandaag.

Zet 8 oktober 2024 in je agenda, want dat is de dag waarop de preorder voor de Air Max 1 ‘Low Poly’ van start gaat. Deze release is exclusief voor .SWOOSH-leden.

Air Max 1 'Low Poly'
Air Max 1 'Low Poly'
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date