Skip to content
Newsfeed

Supreme en Jordan Brand brengen uitgebreide FW24 collectie uit

1 oktober 2024 16:16
Supreme en Jordan Brand brengen uitgebreide FW24 collectie uit

Na de recente samenwerkingen met Martine Rose en Trasher, onthult Supreme nu een volgende collab met Jordan Brand. De twee merken hebben in het verleden al eerder samengewerkt. Op 3 oktober 2024 dropt de FW24 collectie, bestaande uit puffers, tracksuits en graphic tees met prints van rapper Biggie.

Supreme en Jordan Brand slaan opnieuw de handen ineen. Het duo werkte in 2015 voor het eerst samen en bracht destijds drie colorways van de Air Jordan 5 uit met bijbehordend apparel. In 2019 kwam het duo opnieuw samen om twee colorways van de Air Jordan 14 te releasen. Na vijf jaar gewacht te hebben verschijnt er nu een volgende collab van Supreme en Jordan.

In tegenstelling tot de voorgaande collabs is er bij deze collectie nog geen sneaker te zien en lijkt het hier enkel om apparel te gaan. Het lookbook toont een breed aanbod aan pufferjacks (met bontkraag), tracksuits, sweaters, tassen, shirts, accessoires en zelfs een basketbal.

De collectie blijft trouw aan het originele basketbalthema van Jordan Brand en bevat kleurschema’s die doen denken aan de retro-esthetiek van het sportmerk. De items uit de collectie gebruiken de logo’s van zowel Jordan Brand als Supreme evenals het getal ’23’, Michael Jordans rugnummer.

Een opvallend item uit de collectie is het shirt met een print van The Notorious B.I.G. op de borst. Supreme staat sinds de oprichting in ’94 bekend om hun graphic tees. Ter ere van hun 30-jarige bestaan dit jaar kwam Supreme recent met een boekenreeks dat de geschiedenis aan graphic tees vierde. De tee met Biggie is een goede aanvulling op deze lijn.

De Supreme x Jordan Brand FW24 collectie dropt op 3 oktober 2024 bij Supreme. Bekijk de collectie hieronder en mis deze drop niet.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date