Skip to content

Stüssy x Nike LD Waffle 'Action Green'
FQ5369-300
63% upvoted

18 juli 2024 14:52

Out now: Stüssy x Nike LD Waffle ‘Action Green’

Out now: Stüssy x Nike LD Waffle ‘Action Green’

Stüssy en Nike komen opnieuw samen om een uitgebreide surfcollectie te introduceren. De collectie richt zich op het LD-1000 silhouet. De sneaker verschijnt in de colorways ‘Action Green’ en ‘Phantom’.

De Stüssy x Nike collectie inclusief de LD-1000 ‘Action Green’ dropt op 19 juli 2024 bij Nike en geselecteerder retailers.

Nike en Stüssy slaan opnieuw de handen ineen en onthullen een nieuwe collectie. De collab slaat een brug tussen land en zee en biedt een mix van UV-veilige zwemkleding, fleece loungewear en ademende linnen jacks. De kledingitems gebruiken de logo’s van beide merken.

Daarnaast brengen de twee namen ook de LD-1000 uit, een sneaker dat in de jaren 70 geïntroduceerd werd. De eerste beelden van de Stüssy x Nike LD-1000 verschenen begin 2024. Naast de felgroene colorway die als eerst getoond werd, verschijnt er nu ook een ‘Phantom’ colorway die een meer ingetogen kleurenpalet gebruikt, die exclusief bij Stüssy te verkrijgen was.

De sneaker gebruikt de iconische wafelzool die tractie en grip biedt. Op het middenpaneel is de kenmerkende Nike Swoosh geplaatst. Op de tong is het welbekende Stüssy x Nike logo geplaatst.

De Stüssy x Nike collectie is vanaf vrijdag 19 juli 2024 bij Nike en geselecteerde retailers te verkrijgen. Bekijk de officiële beelden van de campagne hieronder. De collectie verschijnt hoogstwaarschijnlijk in de weken daarop ook bij Nike. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Stüssy x Nike
Stüssy x Nike
Stüssy x Nike
Stüssy x Nike
Stüssy x Nike
Stüssy x Nike
Stüssy x Nike
Door: Lotte
Foto credits:Stüssy
2 februari 2024 15:00

Eerste beelden van de Stüssy x Nike LD-1000 ‘Action Green’

Eerste beelden van de Stüssy x Nike LD-1000 ‘Action Green’

Stüssy en Nike komen opnieuw samen. Eind 2023 bracht het duo de Nike Air Flight 89 uit in een ‘Pecan’ colorway. Nu zien we de eerste beelden van een wel erg opvallende sneaker: de Nike LD-1000 in een ‘Action Green’ colorway. De sneaker wordt in de herfst van 2024 verwacht.

Nike en Stüssy zijn een gouden duo als het gaat om sneaker releases. Na diverse collecties uitgebracht te hebben, maken de twee namen zich nu klaar voor de release van de Nike LD-1000. De sneaker werd in de jaren 70 geïntroduceerd als hardloopschoen, maar werd al gauw teruggeroepen nadat hardlopers knieklachten kregen door de uitlopende hiel.

Ondanks dat de Nike LD-1000 geen groot succes was bij hardlopers, waren sneaker liefhebbers wel tevreden met dit nieuwe Nike silhouet. De sneaker werd als classic gezien en maakt ruim 45 jaar later zijn comeback. De Stüssy x Nike LD-1000 arriveert in een opvallende colorway, de ‘Action Green’.

De sneaker heeft een mesh upper. Suède overlays geven het paar stevigheid. De zwarte details op het middenpaneel, de tong en de hiel contrasteren mooi met het bovenwerk. Stüssy logo’s verschijnen op de tong en hiel. De grove noppen op de buitenzool bieden tractie en grip.

De Stüssy x Nike LN-1000 ‘Action Green’ heeft nog geen officiële releasedatum. We kunnen de sneaker hoogstwaarschijnlijk eind 2024 verwachten. Bekijk hieronder de eerste beelden en houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates.

Stüssy x Nike LD-1000
Stüssy x Nike LD-1000
Stüssy x Nike LD-1000
Stüssy x Nike LD-1000
Door: Lotte
Foto credits:@carterwangchina

Productdetails

StylecodeFQ5369-300
MerkNike
ModelNike LD Waffle
ColorwayAction Green/Black/Fossil
KleurGroen
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum19-07-2024
Beoordeling6.3 / 10 (16 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date