Skip to content

Stone Island X New Balance RC Elite SI TDS
MSRCELTD
•58% upvoted

29 september 2021 18:45

Stone Island x New Balance RC ELITE wordt binnenkort gereleased

Stone Island x New Balance RC ELITE wordt binnenkort gereleased

New Balance is gaan samenwerken met Stone Island en samen brengen ze een sneaker uit. Dit paartje heeft een uitdagend design gekregen en is het begin van een lange samenwerking tussen de twee merken. Het model zal in oktober 2021 gereleased worden.

Stone Island x New Balance RC ELITE

In de nieuwe collab van Stone Island en New Balance hebben de merken de RC ELITE een make-over gegeven. Het design van de sneaker combineert de sportieve achtergrond van New Balance en het gebruik van materialen zoals Stone Island dit doet. Met als eindresultaat een model met een reworked design.

Eerder in 2021 kondigden de twee merken al aan dat ons een langdurige samenwerking te wachten stond. In deze collab willen Stone Island en New Balance hun twee krachten bundelen en laten zien hoe ze op een creatieve manier blijven innoveren.

De RC ELITE is de eerste New Balance sneaker waar Stone Island aan gewerkt heeft. Het design heeft een wit en rode colorway gekregen. De upper van de sneaker is van 3D knit en is opengewerkt aan de zijkant. Onder de ‘rip’ verschijnt het rode Stone Island logo.

De zool van het silhouet matcht met het witte bovenwerk. De zool heeft een FuelCell-technologie wat het paar erg licht maakt. Deze technologie wordt voornamelijk gebruikt bij de hardloopschoenen van New Balance. De rode details rondom de sneaker geven het model een chique uitstraling.

Het ‘N’ logo zit op het middenpaneel en lijkt half afgescheurd te zijn. Daarnaast is er op de tong van de linkerschoen ‘Stone Island Product Research’ in het rood gezet. Op de rechterschoen is het New Balance’s Tokyo Design Studio logo te zien.

De Stone Island x New Balance RC ELITE zal op 7 oktober 2021 bij geselecteerde Stone Island winkels te verkrijgen zijn. Op 12 oktober 2021 zal de sneaker online verkrijgbaar zijn. Houd onze releasekalender in de gaten om niks te missen van deze release. Download ook onze Sneakerjagers app en volg ons op Facebook, Instagram en Twitter om dagelijks op de hoogte te blijven van de laatste updates en sneakers.

Stone Island x New Balance RC ELITE
Stone Island x New Balance RC ELITE
Stone Island x New Balance RC ELITE
Stone Island x New Balance RC ELITE
Stone Island x New Balance RC ELITE
Stone Island x New Balance RC ELITE
Stone Island x New Balance RC ELITE
Door: Lotte
Foto credits:Stone Island

Productdetails

StylecodeMSRCELTD
MerkNew Balance
ModelNew Balance RC Elite
ColorwayNew Balance White/Red
KleurBeige
DoelgroepMannen
Releasedatum23-10-2021
Beoordeling5.8 / 10 (88 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De eerste samenwerking tussen het luxe Italiaanse sportkledingmerk Stone Island en het gerenommeerde New Balance biedt het publiek een van de beste hardloopschoenen, Stone Island X New Balance RC Elite SI TDS. Het strakke ontwerp en de unieke colorway maken het een must-have voor sneakerheads en modeliefhebbers.

De premie ontwerp is voorzien van off-white ripstop 3D-geprint materiaal op de bovenste om het ademend vermogen te maximaliseren, terwijl de spiky overlays geven de schoen een futuristische look. De merkelementen zijn vet aangebracht op de toebox en worden versterkt door het contrasterende rood dat ze zijn afgebeeld. Op de linkerschoen staat het iconische Stone Island-kompaslogo, terwijl op de rechterschoen het 'NB'-logo in gestileerde vorm is afgebeeld. Elke tong is voorzien van branding elementen, met 'Stone Island Product Research' geschreven op de linker en New Balance's design studio logo op de rechter. Voor het beste comfort tijdens het hardlopen is de schoen uitgerust met FuelCell-technologie en de koolstofplaatzool biedt allround functionaliteit en stuwende overgang.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date