Skip to content
Brand

Stone Island en New Balance onthullen 991v2 pack voor 2024

9 september 2024 15:54
Stone Island en New Balance onthullen 991v2 pack voor 2024

New Balance en Stone Island zijn weer terug met een nieuwe samenwerking. Na hun eerdere make-over van de 991v2, die veel aandacht trok, komen ze in 2024 met een compleet nieuw pack.

Stone Island, het Italiaanse merk dat beroemd is om zijn innovatieve materialen en technische outerwear, heeft eerder al met New Balance samengewerkt. Recent zagen we de Stone Island x New Balance 574 Legacy in twee frisse kleuren, en in oktober 2023 werd de Stone Island x New Balance 991v2 ‘Black Olive’ uitgebracht. Voor hun volgende project richten ze zich opnieuw op dit silhouet.

In augustus 2024 doken de eerste beelden op van hun nieuwste 991v2 kleurstelling, en het ziet er veelbelovend uit. De nieuwe ‘Sand’ colorway komt in een combinatie van premium suède, mesh en leer. Een opvallend detail is de kenmerkende klittenbandpatch van Stone Island op de tong. Als laatste beschikt de sneaker over een comfortabele foam tussenzool met FuelCell-demping en een rubberen buitenzool voor extra comfort.

Dit is echter niet de enige colorway die we kunnen verwachten; de samenwerking omvat een 991v2 pack met drie verschillende ontwerpen. Er zit ook een zwarte en een groene colorway in het pack. Officiële details zijn nog niet bekendgemaakt, maar ze hebben dezelfde minimalistische stijl als de ‘Sand’ kleurstelling. Bekijk de eerste indrukken hieronder.

Het Stone Island x New Balance 991v2 pack zal naar verwachting nog gaan droppen in september 2024. Blijf vooral op de hoogte door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bekijken!

New Balance x Stone Island
stone island x new balance
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date