Skip to content
Brand

Stijl de adidas SL72 met de Adicolor collectie

15 september 2024 11:20
Stijl de adidas SL72 met de Adicolor collectie

Wil je je adidas SL72 sneakers upgraden naar een retro stijl? De Adicolor collectie is precies wat je nodig hebt om een complete en matchende look te creëren!

De Adicolor collectie, beroemd om zijn felle en levendige kleuren, biedt een scala aan kledingstukken die naadloos aansluiten bij de kleuren van de SL72. Denk aan tracksuits, hoodies, t-shirts en nog veel meer. Met deze collectie kun je je outfit helemaal op de kleuren van je SL72 afstemmen en zo een stijlvolle retro look creëren.

Adicolor collectie

De Adicolor collectie van adidas heeft een rijke en kleurrijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren ’80. Toen Adicolor voor het eerst werd geïntroduceerd, was het een revolutionaire stap in de sneakerwereld. In een tijd waarin de meeste sneakers voornamelijk in standaardkleuren werden aangeboden, besloot adidas om een nieuwe weg in te slaan door de focus te leggen op levendige kleuren en personalisatie.

adicolor

Het concept was eenvoudig maar baanbrekend: Adicolor stelde sneakerliefhebbers in staat om hun schoenen te customizen met speciale markers en verf die bij de collectie werden geleverd. Dit idee was gericht op het doorbreken van de traditionele ontwerpen van die tijd. In plaats van eenkleurige sneakers, konden mensen nu hun creativiteit de vrije loop laten en unieke ontwerpen maken die hun persoonlijkheid weerspiegelden.

De collectie groeide al snel uit tot een cultureel icoon en bleef populair in de jaren ’80 en ’90. De kenmerkende felle kleuren en het gebruik van het iconische Trefoil logo van adidas werden een herkenbaar teken van de lijn.

SL72

De adidas SL72 werd in de jaren ’70 ontworpen voor hardlopers, maar zijn retro look maakte hem al snel populair als lifestyle sneaker. Heb je nog geen SL72’s of ben je op zoek naar een nieuwe kleur? Bekijk dan onze selectie van favoriete stijlen hieronder. Vind de kleur en het ontwerp dat perfect past bij jouw retro-look!

Ontdek hoe je de iconische SL72 kunt aanvullen met de levendige kleuren en veelzijdige kledingstukken van Adicolor. Maak je retro look compleet en voeg een nieuw paar toe aan je collectie!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date