Skip to content
Brand

Start het schooljaar in stijl met Nike ‘Fresh to School’

27 augustus 2024 14:25
Start het schooljaar in stijl met Nike ‘Fresh to School’

Nu de laatste vakantiedagen ten einde komen, maakt Nike zich alvast klaar voor het volgende schooljaar in de ‘Fresh to School’ campagne, in samenwerking met Sneakerjagers. In de komende dagen tonen we je enkele favoriete sneakers uit de huidige Nike collectie. Ga fresh het nieuwe schooljaar in met Nike!

Sneakerjagers x Nike ‘Fresh to School’

Nu de maand september ons weer te wachten staan, mogen de meesten van ons weer terug naar school of werk. Start je nieuwe schooljaar fris met een nieuwe paar sneakers, een strakke outfit of nieuwe sportartikelen om de draad weer op te pakken na de vakantie.

In de Nike ‘Back To School’ collectie vind je een uitgebreid aanbod aan sneakers, kleding en accessoires die je maar al te goed kunt gebruiken in het volgende schooljaar. Onderaan het artikel tonen we je onze favoriete picks uit de Nike collectie.

Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.

In samenwerking met Nike introduceert Sneakerjagers de ‘Fresh to School’ campagne. In de komende dagen tonen we je op het Sneakerjagers Instagramaccount (@sneakerjagers) en de nieuwspagina enkele sneakers uit de Nike collectie die niet mogen ontbreken in je collectie.

Laat je inspireren en ga start het nieuwe schooljaar fresh!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date