Skip to content
Brand

Start het schooljaar in stijl met Nike ‘Fresh to School’ – Air Jordan 4 RM

29 augustus 2024 16:54
Start het schooljaar in stijl met Nike ‘Fresh to School’ – Air Jordan 4 RM

Nu de laatste vakantiedagen ten einde komen, maakt Nike zich klaar voor komend schooljaar in de ‘Fresh to School’ campagne, in samenwerking met Sneakerjagers. In de komende dagen tonen we je enkele favoriete sneakers uit de huidige Nike collectie.

We trappen af met de Air Jordan 4 RM ‘Black & Light Bone’.

Sneakerjagers x Nike ‘Fresh to School’

Nu de maand september ons weer te wachten staan, mogen de meesten van ons weer terug naar school of werk. Start je nieuwe schooljaar fris met een nieuwe paar sneakers, een strakke outfit of nieuwe sportartikelen om de draad weer op te pakken na de vakantie.

In de Nike ‘Back To School’ collectie vind je een uitgebreid aanbod aan sneakers, kleding en accessoires die je maar al te goed kunt gebruiken in het volgende schooljaar. Ook vind je hier de recent gereleasede Air Jordan 4 RM ‘Black & Light Bone’, een van Sneakerjagers’ favorieten.

Nike Fresh To School
Foto’s Sneakerjagers

De Air Jordan 4 RM is een variant op de OG Air Jordan 4, die in 1989 zijn debuut maakte. Eind juli 2024 maakte het RM-silhouet zijn debuut en in een samenwerking met BMX’er Nigel Sylvester. De eerste colorway, genaamd ‘Grandma’s Driveway’, was een groot succes en al gauw volgde de ‘Black & Light Bone’ colorway.

De sneaker combineert de kleuren zwart en grijs. Het bovenwerk is opgebouwd uit materialen als canvas, leer en suède. In tegenstelling tot de klassieke Air Jordan 4, heeft de RM variant een ietwat lagere kraag dat goed van pas komt bij skaten, BMX’en en andere sporten.

De Air Jordan 4 RM ‘Black & Light Bone’ is nu te verkrijgen bij Nike. Klik op de knop hieronder om de sneaker te bekijken.

Houd het Sneakerjagers Instagramaccount (@sneakerjagers) en de nieuwspagina in de gaten voor meer ‘Fresh To School’ picks uit de Nike collectie. Laat je inspireren en ga start het nieuwe schooljaar fresh!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date