Skip to content
Newsfeed

Song For The Mute geeft de adidas Adistar Cushion een unieke make-over

14 september 2024 10:42
Song For The Mute geeft de adidas Adistar Cushion een unieke make-over

Song For The Mute (SFTM) en adidas komen opnieuw samen in 2024. Het duo komt met drie nieuwe colorways van de Adistar Cushion: Shadow Green, Taupe Metallic en Core Black/Dark Brown. Het silhouet werd oorspronkelijk in 2005 gelanceerd als hardloopschoen, maar SFTM heeft de sneaker nu een moderne make-over gegeven.

Sinds 2022 werken de twee merken samen, en elke collab brengt iets vernieuwends. Zo zagen we eerder de adidas Country Low en Shadowturf voorbij komen. Wat SFTM zo bijzonder maakt, is hun skill om klassieke adidas-sneakers op een opvallende manier te restylen.

Voor dit nieuwe pack gebruiken ze een mix van materialen zoals mesh, suède en synthetisch leer, wat zorgt voor een gave, gelaagde look.

Elke colorway heeft een eigen vibe: Shadow Green is fris en natuurlijk, Taupe Metallic heeft een futuristische feel, en de Core Black/Dark Brown combo straalt subtiele luxe uit. Verder zien we SFTM-logo’s op de tong en de satijnen Three Stripes.

Naast de sneakers dropt SFTM ook een kledinglijn die perfect past bij het donkere, luxe thema van de schoenen. Denk aan satijnen trainingspakken, jacquard truien en fluwelen broeken. De kleding heeft een vintage feel met invloeden uit de Renaissance en Victoriaanse tijd, maar voelt nog steeds helemaal van nu.

Het SFTM x adidas Adistar Cushion pack is vanaf 19 september 2024 wereldwijd te koop, met een prerelease op 16 september via de website van Song For The Mute.

adidas Song For The Mute
adidas Song For The Mute
adidas Song For The Mute
adidas Song For The Mute
adidas Song For The Mute
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date