Skip to content

SNS x adidas Samba 'Shadow Green'
IE6243
•91% upvoted

23 augustus 2024 09:48

SNS viert zijn Södermalm roots met speciale adidas collectie

SNS viert zijn Södermalm roots met speciale adidas collectie

Sneakersnstuff blijft exclusieve collabs droppen ter gelegenheid van hun 25-jarig bestaan. Na de recente drop van de SNS x Crocs Dylan Clog ‘Swedish Heat’ en de SNS x adidas GT II ‘London’, is het nu tijd voor een nieuwe samenwerking met adidas: de Samba ‘Shadow Green’. Dit onderstreept hoe de retailer hun 25-jarig bestaan groots viert.

SNS opende zijn eerste winkel in 1999 op Södermalm. Ter ere van deze mijlpaal hebben ze samen met adidas een collectie ontworpen: ’25 jaar op Södermalm’.

De collectie bevat de Samba OG, met een bovenwerk van premium leer en een suède t-toe overlay. De sneaker komt in een mix van groene en witte tinten die een knipoog zijn naar de kleuren van Södermalm. Als laatste maken co-branding logo’s en een rubberen zool de sneaker compleet.

SNS x adidas
SNS x adidas

Naast de sneaker zal er ook kleding gaan droppen. De Ringer tees en het Beckenbauer-trainingspak sluiten naadloos aan bij de sportieve, maar klassieke look die kenmerkend is voor zowel SNS als adidas.

Het duo eert met deze collectie de roots van Sneakersnstuff. ‘We zijn supertrots dat we de unieke sfeer van Södermalm kunnen vastleggen in deze collectie en onze samenwerking met adidas nog verder kunnen uitbouwen,‘ zegt Johan UndĂ©n, Creative Director bij SNS. ‘Op naar de volgende 25 jaar!

Vanaf 14 augustus 2024 is het mogelijk om je in te schrijven voor de raffle via de SNS-app. Daarnaast zal er een exclusieve pre-release van de collectie plaatsvinden op 23 augustus 2024 in de SNS-winkel in Stockholm, waarna de volledige collectie vanaf 24 augustus 2024 beschikbaar zal zijn in alle SNS-winkels.

Blijf op de hoogte het van laatste sneakernieuws door Sneakerjagers te volgen op Instagram!

SNS x adidas
SNS x adidas
Foto credits:Sneakersnstuff

Productdetails

StylecodeIE6243
Merkadidas
Modeladidas Samba
ColorwayShadow Green/White/Legend Ivy
KleurGroen
DoelgroepMannen
Releasedatum28-08-2024
Beoordeling9.1 / 10 (11 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date