Skip to content
Watch

Sneakerjagers miniserie ‘Sneakers resellen in 2024’ – EP1 2nd Culture Amsterdam

3 september 2024 16:33
Sneakerjagers miniserie ‘Sneakers resellen in 2024’ – EP1 2nd Culture Amsterdam

Vanaf vandaag staat de eerste aflevering van Sneakerjagers’ nieuwe miniserie ‘Sneakers resellen in 2024’ online. In deze miniserie onderzoekt Sneakerjagers hoe verschillende resellers omgaan met de veranderingen in de sneakerwereld.

In de eerste aflevering spreken ze met Jeldi, eigenaar van de Amsterdamse sneakerwinkel 2nd Culture Amsterdam.

Sneakers resellen in 2024

In de nieuwe miniserie van Sneakerjagers wordt er gekeken naar de huidige sneakerwereld. Waar men vroeger het drievoudige neerlegde voor een Air Jordan 1, lijkt dit anno 2024 niet meer het geval te zijn. YEEZYs zijn in de sale te verkrijgen, Air Jordan 4’s scoor je gemakkelijk nog in de winkel en de resellprijzen zijn gedaald.

Voor sneakerliefhebbers een pre: geen honderden euro’s neerleggen voor een sneaker. Voor resellers ligt dit wat ingewikkelder. In de miniserie ‘Sneakers resellen in 2024’, spreekt Sneakerjagers met verschillende bedrijven en particuliere resellers over hoe ze omgaan met de veranderingen en hoe ze zich staande houden.

De eerste aflevering vertelt het verhaal van Jeldi, de eigenaar van 2nd Culture Amsterdam (@2ndcultureamsterdam), een Amsterdamse consignment store dat zich voornamelijk focust op exclusieve sneakers en kleding. In de winkel vind je vrijwel alles – van recente releases tot holy grails uit de 00s.

2nd Culture Amsterdam is al enkele jaren in de scene en heeft zich in de afgelopen jaren gevestigd als een van de populairste stores voor sneaker- en fashionliefhebbers. In de eerste aflevering van de Sneakerjagers miniserie vertelt Jeldi over zijn ervaringen in de sneakerwereld en hoe hij omgaat met de veranderingen.

Eerste aflevering

De eerste aflevering is nu te bekijken via het Sneakerjagers YouTubekanaal. In de volgende aflevering spreekt Sneakerjagers Joelle, beter bekend als Sneakerjoe (@sneakersjoe). Vergeet niet te abonneren en mis geen enkele video.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date