Skip to content
Newsfeed

Sneaker boetiek Queens lanceert eigen app + PUMA giveaway

17 oktober 2024 11:12
Sneaker boetiek Queens lanceert eigen app + PUMA giveaway

Queens lanceert voor het eerst haar eigen app, genaamd Queens. De app biedt niet alleen een handige winkelervaring, maar ook exclusieve voordelen. Speciaal voor de lancering werkt Queens samen met PUMA, waarbij je kans maakt op een jaar lang gratis PUMA-sneakers.

Queens app

Queens, dat al meer dan 20 jaar bestaat, introduceert dit jaar haar eigen app. Deze app biedt exclusieve acties en kortingen, speciaal voor leden van Queens. In de app vind je ook de nieuwste releases, limited edition-artikelen en uitverkoopaanbiedingen.

“Bij Queens brengen we het beste van de modewereld en de laatste trends van de afgelopen 20 jaar,” vertelt Johana Kučerová, merkmanager van Queens. “Sinds 2021 maken we deel uit van de Footshop-familie, en klanten kunnen een complete outfit van top tot teen op één plek vinden.”

Blijf als eerste op de hoogte van de nieuwste collecties en trends met de Queens app. Laat je inspireren door de stylingtips in de app en blijf op de hoogte van de laatste trends. Om de lancering van de app te vieren, werkt Queens samen met PUMA en organiseert het duo een bijzondere giveaway.

PUMA Giveaway

Zo maak je kans op een jaar lang gratis PUMA sneakers (ter waarde van € 1250). Volg de onderstaande stappen om kans te maken op deze unieke prijs:

  • Download de nieuwe Queens app.
  • Meld je aan en log in (als je al geregistreerd bent, hoef je alleen maar in te loggen).
  • Shop een PUMA product via de Queens app tussen 16 en 31 oktober 2024.
  • Je doet automatisch mee met de giveaway en maakt kans!
queens app

De winnaar wordt op 1 december 2024 bekendgemaakt en ontvangt een e-mail van Queens. De prijs bestaat uit een waardebon voor PUMA sneakers ter waarde van € 1250, geldig voor een periode van 12 maanden.

Download dus snel de Queens app en maak kans op deze bijzondere prijs!

giveaway queens x puma
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date