Skip to content

Nike Air Max DN 'Canyon Rust'
HQ0912-600
100% upvoted

2 september 2024 09:35

size? krijgt zijn eigen Nike Air Max DN colorway

size? krijgt zijn eigen Nike Air Max DN colorway

De Air Max DN is inmiddels al een tijdje op de markt en we hebben al een paar toffe samenwerkingen voorbij zien komen, zoals die met Supreme. In de zomer van 2024 slaan Nike en de Britse retailer size? de handen ineen voor een nieuwe release: de Air Max DN in de kleur ‘Canyon Rust’. Deze uitvoering combineert aardse tinten met een strak design, perfect voor de laatste zonnige dagen.

De upper van de sneaker is een mix van premium suède en geweven textiel, wat zorgt voor een gelaagde, robuuste look. De sneaker is verder afgewerkt met verfijnd stikwerk en reflecterende details die de schoen net dat beetje extra flair geven. En natuurlijk biedt Nike’s Air cushioning in de zool het bekende comfort en schokabsorptie, terwijl de rubberen buitenzool met het klassieke wafelpatroon zorgt voor grip.

Wat deze release echt bijzonder maakt, zijn de subtiele, maar slimme aanpassingen die size? heeft gedaan. Zo is de mudguard nu van leer in plaats van een grafische print, en hebben de vier Air Chambers onder de voet een matte finish gekregen, in plaats van de standaard metallic look.

De vintage vibe die deze sneaker uitstraalt, is een knipoog naar het verleden en vormt een interessant contrast met de high-tech uitstraling waarmee de Air Max DN oorspronkelijk werd gelanceerd.

De size? x Nike Air Max DN ‘Canyon Rust’ zal gaan droppen op 3 september om 09.00 uur ’s ochtends exclusief bij Nike en size?. Er zullen nog meer colorways gaan droppen, blijf vooral op de hoogte door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bekijken.

Nike Air Max DN size?
Nike Air Max DN size?
Nike Air Max DN size?
Nike Air Max DN size?
Nike Air Max DN size?
Nike Air Max DN size?
Nike Air Max DN size?
Nike Air Max DN size?
Door: Mariëlle
Foto credits:size?

Productdetails

StylecodeHQ0912-600
MerkNike
ModelNike Air Max DN
ColorwayCanyon Rust/Red Stardust
KleurRood
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum03-09-2024
Beoordeling10 / 10 (5 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date