Skip to content
Brand

Shop je bagage voor de zomervakantie nu in de Summer Sale bij Db

4 juli 2024 10:00
Shop je bagage voor de zomervakantie nu in de Summer Sale bij Db

Staat je zomervakantie al gepland, maar je hebt nog even de juiste bagage of uitrusting nodig? Dan hebben we goed nieuws: Db heeft hun Summer Sale gelanceerd met tot 20% korting. Rugzakken in vele maten, handbagagekoffers, carry-ons en andere praktische tassen voor je volgende reis zijn afgeprijsd. Daarnaast zijn er ook een hoop tote bags, heuptassen, Laptop sleeves en andere items voor dagelijks gebruik in de aanbieding.

Je kunt de Db sale aanbieding direct bekijken via de button. Hieronder vertellen we je meer over de geschiedenis van Db en presenteren we je een aantal highlights uit de sale ter inspiratie.

Db

From Scandinavia to everywhere – Dit is het Db verhaal

Db komt oorspronkelijk uit Noorwegen en werd in 2009 opgericht. De twee oprichters hebben zich ten doel gesteld reizen opnieuw te definiëren. De focus van Db ligt daarom op het ontwikkelen van de beste producten voor comfortabel reizen.

Bij Db vind je een ruim assortiment tassen en koffers, waaronder rugzakken in verschillende maten, maar ook bagage en carry-ons, duffelbags, totebags, heuptassen en handige accessoires voor surfen, skiën, het kantoor en meer!

De filosofie van alle Db-designs ligt bij duurzaamheid en minimale impact, tijdloze esthetiek en veelzijdige functionaliteit. Dit alles, gecombineerd met een liefde voor de outdoor lifestyle, maakt het Db-aanbood zo speciaal. Lees hier meer over de filosofie van Db >>

Db Summer Sale

De Summer Sale bij Db is nu begonnen. Bespaar tot 20% op je volgende aankoop. Het sale aanbod omvat een grote selectie van koffers en tassen in elk formaat voor je volgende reis, maar ook praktische rugzakken en kleine fanny packs voor de zomer.

Hieronder hebben we een aantal highlights uit de sale voor je uitgezocht! Goed om te weten: de meeste modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

Als je liever zelf door de Db sale wil scrollen, klik dan op de knop hieronder. In onze Sneakerjagers Sale Guide vind je nog meer aanbiedingen en sale acties rond sneakers en streetwear.

Freya Fanny Pack M
Ramverk 1st Generation Backpack 21L
Hugger 1st Generation Roller Bag Check-in 90L
Hugger Backpack 25L
Ramverk 1st Generation Backpack 26L
Ramverk Pro 1st Generation Backpack 32L
Hugger 1st Generation Roller Bag Check-in 60L
Essential 1st Generation Tote 25L
Essential 1st Generation Laptop Sleeve 16
Ramverk 1st Generation Backpack 21L