Skip to content
Newsfeed

Shop de Nike Air Max SNDR ‘Canyon Gold’ nu bij Footdistrict

17 juli 2024 14:00
Shop de Nike Air Max SNDR ‘Canyon Gold’ nu bij Footdistrict

De recent gereleasede Nike Air Max SNDR in de colorway ‘Canyon Gold’ is nu te verkrijgen bij Footdistrict. Nike viert het 25-jarige bestaan van de Nike Air Max SNDR en doet dit met het terughalen van de sneaker in zijn OG colorways. Bekijk de ‘Canyon Gold’ hier.

Nike lijkt zich dit jaar nostalgisch te voelen. Het merk brengt het ene OG silhouet na de andere terug, waaronder ook de Air Max SNDR. De eerste beelden van de sneaker verschenen in de Niks SNKRS Live. De eerste colorway is nu eindelijk verschenen: de ‘Canyon Gold’.

De sneaker heeft een opvallend design. Het bovenwerk is van neopreen. De mudguard geeft stevigheid en komt met reflecterende elementen. De upper is open te ritsen met daaronder een vetersysteem. De naam SNDR, kort voor Sunder, staat voor ‘split apart’, wat verwijst naar de rits op de upper.

Nike Air Max SNDR
Nike Air Max SNDR

Nike zet de releases van de Air Max SNDR voort en komt in de komende maanden met verscheidene colorways. Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor verwachte releases. Klik op de knop hieronder om de Air Max SNDR ‘Canyon Gold’ bij Footdistrict te scoren.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date