Skip to content
Newsfeed

Salehe Bembury onthult tweede ‘Art Friends Thumbs Up Good Job’ Crocs met Jonas Wood

22 augustus 2024 06:49
Salehe Bembury onthult tweede ‘Art Friends Thumbs Up Good Job’ Crocs met Jonas Wood

Sinds februari 2024 werkt Salehe Bembury samen met Crocs aan een bijzondere serie die kunst en Clogs samenbrengt. Na de succesvolle samenwerking met Futura, is het nu in augustus 2024 de beurt aan de kunstenaar Jonas Wood om zijn unieke stijl toe te voegen aan de Pollex Clog.

De Art Friends Thumbs Up Good Job serie is een creatieve samenwerking tussen Crocs en moderne kunstenaars. Deze serie biedt een podium voor getalenteerde artiesten om hun unieke visie tot leven te brengen op het Crocs Pollex-model. Elke editie in de serie is een kunstwerk op zich. Met exclusieve ontwerpen die de Clog een geheel nieuwe uitstraling geven.

Jonas Wood, een kunstenaar uit Los Angeles, staat bekend om zijn levendige en gedurfde schilderijen van interieur, sport en landschappen. Voor deze samenwerking met Crocs heeft Wood zijn kenmerkende stijl toegepast op de Pollex Clog.

Het resultaat is een opvallend ontwerp met een patroon van stipjes en abstracte vormen in een kleurenpalet van blauw, grijs en zwart. De Clog behoudt het iconische 3D-vingerafdrukontwerp dat het silhouet zo herkenbaar maakt, maar voegt Wood’s unieke grafische stijl toe aan het bovenwerk en de sports mode-strap.

Deze Pollex Clog in samenwerking met Jonas Wood zal in slechts 1000 paar verkrijgbaar zijn. Op 22 augustus 2024 zullen ze gaan droppen op beaspunge.com.

Benieuwd naar de Pollex Clog in samenwerking met Futura? Check dan: Futura transformeert Salehe Bembury’s Crocs Pollex Clog.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date