Skip to content
Newsfeed

Restock alert: Bad Bunny x adidas Campus & Response CL

26 oktober 2024 08:26
Restock alert: Bad Bunny x adidas Campus & Response CL

Goed nieuws voor iedereen die heeft misgegrepen naast de Bad Bunny x adidas sneakers. Op 28 oktober 2024 om 10.00 uur ’s ochtends kun je een aantal opnieuw scoren bij adidas. Na de aankondiging van de eerste samenwerking tussen Bad Bunny, Lionel Messi en adidas is het tijd om een aantal populaire modellen opnieuw uit te brengen.

Welke Bad Bunny x adidas sneakers zullen een restock krijgen?

Bad Bunny werkt sinds 2021 samen met adidas en heeft al heel wat toffe sneakers uitgebracht. De hype begon met de adidas Forum Low, en daarna volgde de adidas Campus. In juli 2023 zagen we de Bad Bunny x adidas Campus ‘Brown’, met een lichtbruin suède bovenwerk en een dikke crème zool – ideaal voor de herfst en winter. Deze sneaker werd zelfs een hit op social media, en ik kon het niet laten om zelf ook een paar te kopen. Op 28 oktober 2024 kun jij ze ook weer kopen!

Recentelijk kwam de Bad Bunny x adidas Campus ‘Deep Brown’ uit. Deze heeft een donkerder suède bovenwerk, maar blijft die gave crème kleur houden. Perfect als je iets wilt dat echt opvalt! En goed nieuws: ze komen ook in maten voor kinderen, zodat je ze met je gezin kunt matchen op 28 oktober.

Bad Bunny x adidas Campus 'Deep Brown'
Bad Bunny x adidas Campus 'Deep Brown'
Bad Bunny x adidas Campus ‘Deep Brown’ | Foto’s van adidas

Daarnaast is de Bad Bunny x adidas Response CL ‘Black’ ook weer beschikbaar. Deze sneaker was in 2023 verkrijgbaar en later in oktober kwam er een versie in ‘Ecru Tint’ uit. Die zal ook weer te koop zijn, maar dan alleen in de PS en TD maten.

Bad Bunny x adidas Response CL ‘Ecru Tint’ | Video van Sneakerjagers

Hier zijn nogmaals alle details op een rij: Op 28 oktober 2024 om 10.00 uur ’s ochtends zijn er verschillende Bad Bunny x adidas sneakers opnieuw te koop bij adidas. We kunnen de adidas Campus ‘Brown’ en ‘Deep Brown’ verwachten, en ook de adidas Response CL ‘Black’ zal weer beschikbaar zijn. Tot slot komt de ‘Ecru Tint’ terug in PS en TD maten.

Benieuwd naar de samenwerking tussen Bad Bunny, Lionel Messi en adidas? Lees dan hier meer: Bekijk de officiële beelden van de Bad Bunny x Messi x adidas collab.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date