Skip to content

Nike Air Max 1 'Black & White'
FZ0628-010
87% upvoted

24 juli 2024 16:16

Out now: Nike Air Max 1 ‘Black & White’

Out now: Nike Air Max 1 ‘Black & White’

Nike onthult een nieuwe colorway van het Air Max 1 silhouet: de ‘Black & White’. De sneaker kleurt van top tot teen zwart, met uitzondering van de Swoosh. De Nike Air Max 1 ‘Black & White’ wordt op 25 juli 2024 om stipt 09:00 uur gereleased bij verschillende retailers.

Nike Air Max 1 'Black & White'
Nike Air Max 1 'Black & White'

De Nike Air Max 1 bij uitstek het populairste silhouet van de afgelopen jaren. Het silhouet werd in 2023 teruggebracht na enige tijd van de radar verdwenen te zijn. Sinds vorig jaar heeft de sneaker al veel colorways mogen ontvangen en Nike lijkt in 2024 nog niet te stoppen.

Nike Air Max 1 'Black & White'
Nike Air Max 1 'Black & White'

De volgende colorway in het rijtje, is de ‘Black & White’. De sneaker heeft een stoere uitstraling. Het bovenwerk heeft een zwarte kleur en is opgebouwd uit de materialen leer en mesh. Op het middenpaneel is een witte Swoosh geplaatst die mooi afsteekt bij de zwarte upper.

Op de neus en hiel zijn de klassieke Nike brandings geplaatst. Evenals de upper, kleurt de middenzool zwart. De Air unit in de hiel is translucent, zoals we gewend zijn van Nike Air Max 1 releases.

De Nike Air Max 1 ‘Black & White’ dropt op 25 juli 2024 om stipt 09:00 uur bij verschillende retailers. Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor meer Air Max 1 releases.

Door: Lotte
Foto credits:Nike ; FI: Offspring
25 augustus 2023 17:23

Eerste beelden van een nieuwe Nike Air Max 1 colorway

Eerste beelden van een nieuwe Nike Air Max 1 colorway

Nike brengt met regelmaat nieuwe AM1 colorways uit. Toch is het al even geleden dat we een bijna all black colorway op de Air Max 1 zagen. Het meest opvallende aan de nieuwe Nike Air Max 1 colorway? In eerste instantie merk je het misschien niet op, maar de Air unit is donkerblauw gekleurd. Wanneer we de kleurstelling kunnen verwachten, is voor nu nog onbekend. Bekijk hier de eerste beelden van de nieuwe air max.

Op de zwart met witte Air Max zie je verschillende materialen terugkomen. De heeltab is bijvoorbeeld van premium leer, de basis is van gitzwart mesh en de overlays zijn van suède. De witte Nike brandings op het middenpaneel, op de hiel en tong contrasteren goed met het zwarte bovenwerk.

Wat vind jij van de nieuwe kleurstelling op de Nike Air Max 1? Laat het ons weten via ons Instagram-account @sneakerjagers

Wanneer we de zwart met witte Air Max 1 kunnen verwachten, is voor nu nog onduidelijk. Als je deze release niet wil missen, is het verstandig om onze releasekalender in de gaten te houden, zodat je deze drop en vele andere niet mist!

Door: Luna
Foto credits:am1ent

Productdetails

StylecodeFZ0628-010
MerkNike
ModelNike Air Max 1
ColorwayBlack/White/Black
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum25-07-2024
Beoordeling8.7 / 10 (297 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Nike heeft een frisse look voor de Air Max 1 onthuld, door te kiezen voor een neutrale 'Zwart/Wit' kleurstelling. Dit ontwerp is veelzijdig en past gemakkelijk bij verschillende outfits.

De Air Max 1 heeft een volledig zwart kleurenschema met een basis van zwart mesh en zwarte overlays. De witte tint is prominent aanwezig op de Swoosh en het merk op de tong en hiel. Deze nieuwe versie biedt een schone en flexibele optie voor sneakerliefhebbers.
Nike Air Max 1 'Black & White' FZ0628-010
217
jul.
25
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date