Skip to content
Newsfeed

PUMA werkt samen met Skepta en Jammer’s Más Tiempo voor festival collectie

17 juli 2024 13:10
PUMA werkt samen met Skepta en Jammer’s Más Tiempo voor festival collectie

PUMA heeft de krachten gebundeld met Skepta en Jammer’s Más Tiempo, het house label dat de twee hebben opgericht. Bekend om hun legendarische feestjes en festivals, hebben ze nu met PUMA samengewerkt om een speciale festival collectie te creëren.

Alle items uit de nieuwe collectie van PUMA en Más Tiempo zijn geïnspireerd op voetbal. Steeds vaker zien we dat voetbalshirts gedragen worden als lifestyle item. Het duo speelt hier goed op in met de release van verschillende T-shirts, hoodies, een half zip sweater maar ook shorts.

In de collectie vind je twee T-shirts en hoodies in zwart en wit, met een grafische duivenprint ontworpen door Skepta en Jammer. Daarnaast zijn er metallic zilveren en magenta kleuren te zien op de half-zip sweater en shorts. Deze items zijn voorzien van het Más Tiempo-logo. Daarnaast zien we op de shorts de tekst ‘World Tour’ verschijnen. Als laatste maken festivalproof accessoires zoals de bodybag en 5-panel cap maken de look compleet.

Het blijft echter niet alleen bij kleding, de collab komt met een nieuwe versie van Skepta’s favoriet: de PUMA Velophasis. De sneaker combineert zwart met grijs en heeft paarse accenten. Daarnaast zien we ook ‘Más Tiempo’-branding op de hiel en tong.

De PUMA x Más Tiempo collectie zal vanaf 19 juli 2024 te koop zijn bij PUMA en bij geselecteerde retailers. Blijf op de hoogte van het laatste sneakernieuws door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te raadplegen.

PUMA x SKEPTA Mas Tiempo
PUMA x SKEPTA Mas Tiempo
PUMA x SKEPTA Mas Tiempo
PUMA x SKEPTA Mas Tiempo
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date