Skip to content
Newsfeed

PUMA haalt twee Speedcat colorways terug uit zijn archieven

11 oktober 2024 18:00
PUMA haalt twee Speedcat colorways terug uit zijn archieven

PUMA brengt in de herfst van 2024 twee nieuwe kleurstellingen van de PUMA Speedcat uit die rechtstreeks uit het archief komen. Voor de fans van motorsport en streetwear is dit zeker een release om in de gaten te houden.

Oorspronkelijk ontworpen voor Formule 1-coureurs, compleet met een vuurvaste afwerking, is de Speedcat inmiddels uitgegroeid tot een echte favoriet binnen de sneakerwereld. Op 12 oktober 2024 om exact 00.00 uur lanceert PUMA twee opvallende varianten: de ‘Haute Coffee’ en de ‘Team Light Blue’.

De ‘Haute Coffee’ is ideaal voor de herfst, met een warme bruine suède bovenkant en crèmekleurige accenten. Deze kleurstelling past mooi bij de aardse tinten die je in het seizoen ziet. Ik zie het al helemaal voor mij: zittend bij een koffietentje met een pumpkin spice latte en de Speedcats aan mijn voeten.

PUMA Speedcat 'Haute Coffee' in een natuur omgeving
PUMA Speedcat 'Haute Coffee' in een natuur omgeving

De ‘Team Light Blue’ is precies het tegenovergestelde en brengt een fris contrast met helderblauw suède en navy accenten. Als laatste hebben beide sneakers een zwarte rubberen zool, geïnspireerd op de banden van F1-raceauto’s, een subtiele knipoog naar PUMA’s rijke motorsportgeschiedenis.

PUMA Speedcat Team Light Blue voor een motor en een huis aan de voeten van een getint meisje
PUMA Speedcat Team Light Blue voor een motor en een huis aan de voeten van een getint meisje met een rok aan

De PUMA Speedcat in de kleurstellingen ‘Haute Coffee’ en ‘Team Light Blue’ droppen op 12 oktober 2024 om exact 00.00 uur bij PUMA en geselecteerde retailers.

PUMA Speedcat Haute Coffee Team Light Blue
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date