Skip to content
Newsfeed

PUMA en KidSuper komen opnieuw samen voor nieuwe collectie

20 september 2024 10:10
PUMA en KidSuper komen opnieuw samen voor nieuwe collectie

PUMA en KidSuper slaan opnieuw de handen ineen voor een kleurrijke collectie, die op 21 september 2024 zal gaan droppen. Deze keer hebben ze zich laten inspireren door voetbal, wat zorgt voor een frisse mix van sportieve en moderne stijlen met toffe pasteltinten. Colm Dillane, de man achter KidSuper, heeft samen met PUMA de Easy Rider en Palermo een nieuwe look gegeven.

De twee silhouetten hebben een make-over gekregen met een mix van materialen zoals mesh en suède, waardoor ze een stoere, ‘deconstructed’ look krijgen. De Easy Rider komt in zachte pastelkleuren zoals blauw en roze, terwijl de Palermo een opvallende combinatie van aarde- en blauwtinten bevat. Een bijzonder detail van de Palermo is het extra paneel langs de zijkant van de schoen.

PUMA x KidSuper
PUMA x KidSuper

Naast sneakers komt het duo ook met een unieke kledinglijn. Denk aan de Cellerator Track Pants en Track Jacket, die zijn opgefrist met een vernieuwd PUMA-logo. Voor een casual look bevat de collectie grafische t-shirts en crewnecks met het ‘KidSuper Academy’ logo. En voor de koudere dagen zijn er het Reversible Vest en MMQ Jacket met opvallende mozaïekpatronen.

Vanaf 21 september 2024 zal de volledige collectie te koop zijn bij PUMA en geselecteerde retailers.

PUMA x kidsuper
PUMA x kidsuper
PUMA x kidsuper
PUMA x kidsuper
PUMA x kidsuper
PUMA x kidsuper
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date