Skip to content
Brand

Profiteer van 25% korting tijdens de solebox Summer Sale

31 juli 2024 16:00
Profiteer van 25% korting tijdens de solebox Summer Sale

Je kunt momenteel flink besparen in de Summer Sale bij solebox! Profiteer van 25% korting op veel trend items en 15% extra korting op al afgeprijsde sale producten. Dit is dé kans om je garderobe en schoenenkast een nieuwe update te geven voor de zomer!

We raden je aan snel te zijn, want de populaire artikelen kunnen snel uitverkocht zijn. De aanbieding loopt van 26 juli 2024 tot 31 juli 202, 23:59 uur. Je hebt geen kortingscode nodig om te profiteren van de Summer Sale. Bekijk de volledige sale collectie via de knop hieronder.

Of je nu op zoek bent naar de beste sneakers van Nike, adidas, New Balance of ASICS, of liever naar kleding van BAPE, Carhartt WIP, Daily Paper of Levi’s -solebox biedt een grote selectie afgeprijsde sneakers, kleding en accessoires voor hem en haar.

Om je alvast een voorproefje te geven, hebben we hieronder een aantal populaire items uit de solebox Summer Sale voor je geselecteerd:

Mis deze kans dus niet! Je kunt vanaf nu tot en met 31 juli 2024 sparen en 25% korting krijgen op een hoop items en/of 15% extra korting op al afgeprijsde producten in de sale!

We wensen jullie veel plezier met sparen en scoren! Klik op de knop hieronder om direct naar de solebox aanbieding te gaan. Het is ook de moeite waard om onze Sale Guide te bekijken voor andere promoties en sale acties zoals deze!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date