Skip to content
Upcoming

Nike onthult nieuw Zoom Vomero Roam silhouet in diverse colorways

8 oktober 2024 07:34
Nike onthult nieuw Zoom Vomero Roam silhouet in diverse colorways

Na het succes van de Nike Zoom Vomero 5, onthult Nike nu de Zoom Vomero Roam variant dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. De sneaker arriveert in vijf verschillende colorways die elk op 1 november 2024 zullen gaan releasen. Lees hier meer over het silhouet.

Het is misschien wel de it-sneaker van 2024; de Nike Zoom Vomero 5. Het silhouet maakte recent zijn debuut en was met zijn Y2L esthetiek direct een hit bij veel sneakerliefhebbers. De Air Zoom Vomero 5 is geïnspireerd op sneakers uit de jaren 80 en geeft hier een hedendaagse twist aan. Nu zien we een volgend silhouet verschijnen.

Beelden Nike

De Zoom Vomero Roam is Nikes laatste toevoeging aan de Nike Roam collectie, die zich focust op eenvoudige en functionele designs, gemaakt om elk seizoen te doorstaan. De Nike Vomero Roam doet veel denken aan zijn voorganger, de Vomero 5, maar voegt hier verstevigende elementen aan toe.

De sneaker heeft een simplistisch design met een gestapelde hak die zorgt voor expressieve tractie. Het bovenwerk gebruikt glad leer, waterafstotend textiel en een thermische voering. Het vetersysteem geeft de sneaker een outdoor look, evenals de treklus op de hiel.

Hoewel de Zoom Vomero 5 ontworpen was als hardloopschoen, is het model tegenwoordig ook erg populair als lifestyle sneaker. De Zoom Vomero Roam voegt hier een extra doelgroep aan toe: de outdoor avonturiers.

Momenteel zijn er al een hoop Nike Zoom Vomero 5 colorways te verkrijgen bij Nike. De Zoom Vomero Roam maakt op 1 november 2024 zijn debuut. Bekijk hieronder de officiële beelden van de sneaker en mis deze drop niet.

Nike Zoom Vomero Roam
Nike Zoom Vomero Roam
Nike Zoom Vomero Roam
Nike Zoom Vomero Roam
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date