Skip to content
Upcoming

Nike introduceert nieuwe hardloopschoen Zoom Fly 6

15 oktober 2024 10:10
Nike introduceert nieuwe hardloopschoen Zoom Fly 6

Nike introduceert het nieuwe Zoom Fly 6 silhouet, een hardloopschoen ontworpen voor alledaagse trainingen en wedstrijddagen. De schoen heeft een gestroomlijnd ontwerp dat minstens 10% minder weegt dan zijn voorganger, de Zoom Fly 5.

De Nike Zoom Fly 6 is vanaf 1 november 2024 te verkrijgen bij Nike en geselecteerde retailers.

Als er één merk toonaangevend is op het gebied van hardloopschoenen, dan is het wel Nike. Met een rijke geschiedenis in de sport blijft het merk jaarlijks vernieuwen en brengt het designs uit die de grenzen van het hardlopen telkens weer verleggen. Het nieuwe Zoom Fly 6 silhouet is geen uitzondering.

Beelden Nike

Het model gebruikt een FlyPlate van koolstofvezel over de hele lengte en ZoomX-schuim en SR02-schuim in de zool voor optimale energieteruggave. De zesde versie van de Zoom Fly is ontworpen om hardlopers te helpen door hun voortstuwing te versterken, soepele overgangen te bieden en flexibiliteit te geven tijdens dagelijkse trainingen.

Het extra ZoomX foam is Nike’s lichtste en meest verende materiaal dat zorgt voor maximale energieterruggave bij elke stap. Het tweelaagse geweven mesh bovenwerk zorgt voor een sokachtige pasvorm die zowel comfortabel als ademend is. De buitenzool heeft een dunne laag rubber, wat zorgt voor een goede grip.

De Nike Zoom Fly 6 verschijnt in een wit met roze colorway. Het model is op 1 november 2024 te verkrijgen bij Nike en geselecteerde retailers. Bekijk de officiële beelden van het paar hieronder en mis deze release niet.

Nike Zoom Fly 6
Nike Zoom Fly 6
Nike Zoom Fly 6
Nike Zoom Fly 6
Nike Zoom Fly 6
Nike Zoom Fly 6
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date