Skip to content
Newsfeed

Release reminder: Nike SB Olympics Pack

23 juli 2024 15:20
Release reminder: Nike SB Olympics Pack

Op 26 juli 2024 gaan de Olympische Spelen van start. Twee weken lang staat de stad Parijs in het teken van sport. Nike speelt hierop in en onthult een sneaker pack toegewijd aan dit toernooi. Het ‘Olympics’ pack bestaat uit vier Nike SB silhouetten.

Let op: de sneakers uit het pack hebben elk een andere releasedatum. De Nike SB Blazer Mid ‘Olympics’ dropt op 24 juli 2024 en de Nike SB Zoom Janoski OG+ dropt op 26 juli 2024. De SB Dunk Low en SB PS8 hebben nog geen officiële releasedatum.

Nike SB ‘Olympics’ pack

Nike pakt groots uit deze Olympische Spelen. Na de recente release van de Nike Jam, een silhouet speciaal ontworpen voor breakdancers tijdens de Olympische Spelen, verschijnt nu het Nike SB ‘Olympics’ pack.

Het pack bestaat uit de Nike SB PS8, SB Blazer Mid, SB Dunk Low en SB Zoom Janoski OG+. Alle vier de sneakers gebruiken overeenkomende kleuren en het welbekende ‘safari’ motief, dat precies 30 jaar geleden zijn debuut maakte op de Nike Air Safari.

De keuze voor de Nike SB lijn is niet zonder reden. Tijdens de Olympische Spelen van 2024 keert de sport skateboarden weer terug op het grote podium. Nike vertegenwoordigt veel skaters tijdens het toernooi die nu elk een release in handen mogen nemen.

Nike SB Blazer Mid
SB Dunk Low

De Nike SB Blazer Mid is de enige sneaker uit het pack met een hoge kraag. De sneaker heeft een upper van suède in een lichtbeige kleur. Oranje en blauwe accenten steken mooi af bij het bovenwerk. Dit silhouet is overigens ook het enige van het pack dat niet de ‘safari’ print gebruikt.

SB Zoom Janoski OG+
SB PS8

De Nike SB Dunk Low ‘Safari Olympics’ heeft het opvallendste design van de vier. Het bovenwerk is gemaakt van leer met zwarte en beige elementen. De overlays gebruiken de ‘safari’ print. De Nike SB Zoom Janoski OG+ en Nike SB PS8 ‘Olympic’ delen dezelfde kleuren en details. De Nike SB PS8 ‘Olympic’ heeft een translucent zool met blauwe details.

Release

De eerste sneaker uit het Nike ‘Olympics’ pack, de SB Blazer Mid, dropt op 24 juli 2024 bij Nike en geselecteerde retailers. De Nike SB Zoom Janoski OG+ zal droppen op 26 juli 2024 en de andere twee silhouetten worden in 2024 verwacht. Houd de Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor updates!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date