Skip to content

Nike Air Max 95 'Erosion' - SNKRS Exclusive
HM0953-100
100% upvoted

20 september 2024 12:01

Nike dropt een exclusieve Air Max 95 ‘Erosion’ colorway

Nike dropt een exclusieve Air Max 95 ‘Erosion’  colorway

2024 mag dan geen officiële SNKRS Day van Nike hebben, maar dat betekent niet dat het merk stilzit. Sterker nog, Nike heeft iets unieks in petto om hun SNKRS-app nog meer in de schijnwerpers te zetten. Een must-have release verschijnt dit jaar exclusief in de app: de Air Max 95 ‘Erosion.

Deze speciale release, de Air Max 95 ‘Erosion’, geeft een aardse twist aan het klassieke silhouet en neemt je mee op een reis door de krachten van de natuur. Het ontwerp is geïnspireerd door natuurlijke erosieprocessen, waarbij elementen zoals water, wind en ijs het landschap vormgeven. Denk bijvoorbeeld aan natuurwonderen als de Grand Canyon, waar miljoenen jaren erosie hebben geleid tot indrukwekkende vormen en kleuren. Dit verhaal komt tot leven in het bovenwerk van deze sneaker.

Nike Air Max 95 ‘Erosion’ | HM0953-100

De Air Max 95 ‘Erosion’ speelt met contrasten en texturen om het verhaal van de natuur tot leven te brengen. De schoen is een combinatie van rijke paarse tinten, diepe bruinen en frisse blauwe accenten.

Nike Air Max 95 'Erosion' - SNKRS Exclusive
Nike Air Max 95 'Erosion' - SNKRS Exclusive

De mediale zijde van de schoen straalt met warme, aardse tonen, terwijl de laterale zijde een levendige paarse gradiënt bevat, wat zorgt voor een opvallende en gedurfde look. Deze kleuren weerspiegelen de lagen van de aarde die tijdens erosie worden blootgelegd.

Nike Air Max 95 'Erosion' - SNKRS Exclusive
Nike Air Max 95 'Erosion' - SNKRS Exclusive

Niet alleen de kleuren, maar ook de details van de Air Max 95 ‘Erosion’ zijn doordacht. Op de hiel prijkt een subtiele topografische grafiek, die de invloed van de natuurlijke elementen nog verder benadrukt. De inlegzolen hebben een speciale grafische print met de tekst: ‘Nike Air Max 95 as if unearthed by the process of erosion’. Dit maakt de sneaker niet alleen een eyecatcher, maar ook een verhaal dat je draagt.

Nike Air Max 95 'Erosion' - SNKRS Exclusive
Nike Air Max 95 'Erosion' - SNKRS Exclusive

Daarnaast zorgt een lichtblauwe Air unit in de tussenzool voor extra comfort, terwijl de zwarte buitenzool is voorzien van een subtiele PSI-labeling – een knipoog naar de innovatieve ontwerpdetails die Nike keer op keer vernieuwend maken.

Wil je deze exclusieve Air Max 95 ‘Erosion’ scoren? Noteer dan 30 september 2024 in je agenda, want dan is deze sneaker exclusief verkrijgbaar via de SNKRS-app. Zorg ervoor dat je klaarstaat, want deze release wil je niet missen!

Door: Mariëlle
Foto credits:Nike ; Sneakerjagers

Productdetails

StylecodeHM0953-100
MerkNike
ModelNike Air Max 95
ColorwaySummit White/Velvet Brown/Purple/Blue
KleurMulticolor
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum30-09-2024
Beoordeling10 / 10 (3 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date