Skip to content
Newsfeed

Nike brengt Streak Spectrum ontwerp terug op de Vaporfly 3 en Zoom Fly 9

3 september 2024 14:36
Nike brengt Streak Spectrum ontwerp terug op de Vaporfly 3 en Zoom Fly 9

Nike brengt steeds vaker retro designs terug op de markt, ook voor hun hardloopschoenen raakt het merk geïnspireerd door het verleden. Na de recente onthulling van de nieuwe Vomero 17, geïnspireerd op de Zoom Talaria uit 1997, komt het merk nu met een nieuwe collectie die knipoogt naar de vroege jaren 2000. De Vaporfly 3 en de Zoom Fly 6 hebben een bovenwerk gekregen met opvallende vlamgraphics in rood, oranje en paars, wat doet denken aan de Streak Spectrum van die tijd.

Het bekende vlammenpatroon zagen we voor het eerst op de Nike Zoom Streak Spectrum Plus. Dit model, ontworpen door Steven Smith, werd oorspronkelijk uitgebracht in 2003 en stond bekend om dit ontwerp. Het patroon kreeg in 2018 opnieuw aandacht door een samenwerking met Supreme.

Nu in 2024 zullen de vlammen gaan schitteren op twee hardloopmodellen: de Vaporfly 3 en Zoom Fly 6. Beide schoenen hebben een witte basis, met oranje en rode accenten rondom de zool. Daarnaast zien we het vlammenpatroon verschijnen rondom de neus in het rood, oranje en paars, die we eerder ook op de samenwerking met Supreme zagen.

Als laatste hebben beide schoenen een rode Swoosh met een zwarte omlijning, waardoor de ontwerpen mooi worden afgerond. Wanneer de Vaporfly 3 en Zoom Fly 6 zullen gaan droppen is helaas nog niet bekend, wel worden ze nog in 2024 verwacht. Blijf vooral op de hoogte door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bekijken.

Nike Zoom
Nike Zoom
Nike Zoom
Nike Zoom
Nike Zoom
Nike Zoom
Nike Zoom
Nike Zoom
Nike Zoom
Nike Zoom
Nike Zoom
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date