Skip to content
Newsfeed

Nike brengt de Off-White x Air Jordan 1 High terug in 2025

10 oktober 2024 16:55
Nike brengt de Off-White x Air Jordan 1 High terug in 2025

Onder het motto: laten we nog een holy grail terugbrengen, gaan nu de eerste geruchten rond over een mogelijke comeback van de Off-White x Air Jordan 1 High. In 2017 bracht Nike in samenwerking met Virgil Abloh, oprichter van Off-White, ‘The Ten’ uit, een pack dat uit tien Nike classics bestond die elk een Off-White make-over hadden gekregen.

Een daarvan was de Air Jordan 1 High, die in 2025 lijkt terug te keren.

Off-White x Nike

De samenwerking tussen Nike en Off-White is misschien wel een van de baanbrekendste geweest in de geschiedenis van sneakers. Met ‘The Ten’ sloeg Abloh een brug tussen high-end fashion en sneakers, en deed dit met succes. Sneakers als de Nike Air Presto, Blazer Mid, VaporMax en Zoom Fly kregen elk de Off-White behandeling, met de klassieke Off-White tag en al.

De collab was zo groot succes dat de twee al snel met meerdere samenwerkingen kwamen. Toch blijft het pack ‘The Ten’ voor veel sneakerliefhebbers het beste werk van het duo. Goed nieuws voor hen: de Air Jordan 1 High lijkt terug te keren met de kenmerkende Off-White details.

Het gaat hier om een all-white colorway dat inspiratie haalt uit Abloh’s eerste sample. Het is nog niet precies bekend hoe de sneaker er uit gaat zien, maar verwacht bekende details als de iconische ritssluiting, het geschreven detail ‘AIR’ en gedeconstrueerde elementen.

De sneaker wordt in 2025 verwacht en viert het 40-jarige bestaan van het Jordan Brand, dat in 1985 opgericht werd. Tot zover zijn er nog geen beelden van de sneaker verschenen, enkel de beelden van de sample en een Sneakerjagers mock-up.

Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates rondom deze release.

Off-White x Air Jordan 1 High
Off-White x Air Jordan 1 High
Off-White x Air Jordan 1 High
Off-White x Air Jordan 1 High
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date