Skip to content
Newsfeed

Nike Air Max Pulse is geïnspireerd op Londense muziekscene

26 maart 2023 12:00
Nike Air Max Pulse is geïnspireerd op Londense muziekscene

In de loop der jaren heeft Nike talloze silhouetten van de Air Max uitgebracht. Elk met zijn eigen unieke kenmerken en technologieën. Nu komt het merk met de Air Max Pulse, de nieuwste en meest innovatieve toevoeging aan de lange lijst van sneakers. Het paartje zal gaan releasen op Air Max Day, 26 maart 2023. Lees hier meer over het silhouet!

Dit jaar, 2023, zal Nike ter gelegenheid van Air Max Day de Nike Air Max Pulse uitbrengen. De Pulse haalt inspiratie uit de Air Max 270, dit is vooral te zien aan het gestroomlijnd en moderne ontwerp. Maar ook aan het gebruik van synthetische en mesh-materialen op het bovenwerk.

Air Max Pulse
Air Max Pulse
Beelden van Sneakerjagers

Ondanks het gebruik van zachte materialen is de schoen stevig en duurzaam rond de tenen. Het kleurenpalet van deze sneaker bestaat uit een combinatie van Photon Dust, reflecterend zilver en wit. Als laatste heeft de Air Max Pulse een extra grote Air unit in de hak, wat zorgt voor extra demping en comfort. Evenals een stroeve buitenzool voor extra grip op gladde vloeren.

Om toch nog dat extra beetje comfort te bieden is de gewichtsverdeling van de Air unit verbeterd. Op deze manier kan de Air bag optimaal worden gebruikt voor meer veerkracht en responsiviteit.

De Nike Air Max Pulse zal verkrijgbaar zijn vanaf 26 maart 2023 in een dames en heren model op de website van Nike. Klik op de button hieronder om naar de landingspagina te gaan! Benieuwd naar meer sneaker nieuws ga dan naar de Sneakerjagers news pagina.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date