Skip to content

Nike Air Force 1 Low 'SNKRS Day'

DX2666-100
77% upvoted
29 juli 2022 12:00

De eerste release tijdens Nike SNKRS Day is bekend

De eerste release tijdens Nike SNKRS Day is bekend

Op 8 augustus 2022 is het SNKRS Day bij Nike. De SNKRS app viert dit jaar zijn 5th anniversary en om dit te vieren, pakt Nike groots uit tijdens deze speciale dag. Zo zijn er in de SNKRS app verschillende talkshows en live broadcasting uit verschillende steden te zien en komt Nike met een unieke Air Force 1 release.

De SNKRS app bestaat dit jaar 5 jaar en dit viert Nike tijdens SNKRS Day. Tijdens deze dag, worden er vier liveshows gehost door niemand anders dan Will en Az. Tijdens de liveshows kunnen members meedoen met verschillende polls en worden er contests gehouden. Op SNKRS Day worden er ook verschillende sneakers gereleased, waaronder de Nike Air Force 1 ‘SNRKS Day’.

Nike Air Force 1 ‘SNKRS Day’

De Nike Air Force 1 ‘SNKRS Day’ is speciaal voor de anniversary van de SNKRS app ontworpen. De sneaker heeft een chique uitstraling en heeft verschillende details die hinten naar het vijfjarige bestaan van de app. Zo is er aan de sneaker een embleem gehangen met de datum van SNKRS Day (8-8-2022).

Nike Air Force 1 SNKRS Day
Nike Air Force 1 SNKRS Day

Ook komt de sneaker in een custom shoebox. Hierop is V gezet, wat hint naar het vijfjarige bestaan van de app. De upper kleurt off-white en is van linnen. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst, deze kleurt bruin. Op het veterpand is een houten vetertag geplaatst. Ook hierop is de V gezet.

Naast de release van de Air Force 1 en de liveshows, komt Nike ook met live broadcasting uit verschillende steden. Hier gaan de live SNKRS hosts in gesprek met sneakerliefhebbers uit de community. Ook zijn er in de app verschillende items te bezichtigen, waarin Nike dieper ingaat op de verhalen achter de community in de grote steden.

De SNKRS Day op 8 augustus 2022 start om 12:00 uur en gaat door tot 21:00 uur. Mocht je de SNKRS app nog niet hebben, vergeet deze dan niet te downloaden. Klik op de button hieronder om de SNKRS app te downloaden.

Door: Lotte
Foto credits:Nike
20 juni 2022 22:00

Nike Air Force 1 Low ter viering van 5 jaar SNKRS app

Nike Air Force 1 Low ter viering van 5 jaar SNKRS app

Het is alweer bijna 5 jaar geleden dat Nike de SNKRS app lanceerde. De app is niet alleen een plek waar je schoenen kan kopen. Je vindt hier ook Nike sneaker gerelateerde content. Zo is er ‘Behind the Design’, een videoformat waarin het design proces achter een sneaker wordt uitgelegd. Ook vind je er SNKRS Live, een interactieve livestream over sneakers. Om te vieren dat de app alweer 5 jaar bestaat released Nike een speciale colorway van de Nike Air Force 1. De sneaker wordt ergens rond 8 augustus 2022, op SNKRS Day, verwacht.

De Nike Air Force 1 Low ‘SNKRS Day’ heeft een elegante, zomerse uitstraling. Het sail kleurige bovenwerk is bekleed in een combinatie van mesh, geweven materiaal en leer. Op het middenpaneel bevind zich een ‘Chocolate Brown’ Swoosh van leer. Dit bruin vind je ook terug op het tong label en op de outsole.

Een bijzonder detail bij deze sneaker is de ‘V’ op de houten dubraes, wat natuurlijk het romeinse symbol is voor vijf. Deze ‘V’ vind je ook op de insole. De mix van materialen en de kleur combinatie geeft deze sneaker een stijlvolle look.

De Nike Air Force 1 Low ‘SNKRS Day’ zal hoogstwaarschijnlijk rond SNKRS Day uitkomen, wat valt op 8 augustus 2022. Op de Sneakerjagers app vind je het laatste nieuws over sneakers en streetwear. Hier vind je ook nog eens alle informatie over aankomende sneaker releases en alles wat daar bijhoort.

Door: Robbert
Foto credits:Nike

Productdetails

StylecodeDX2666-100
MerkNike
ModelNike Air Force 1
ColorwayWhite/Chocolate Brown
KleurWit
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum08-08-2022
Beoordeling7.7 / 10 (452 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Op 8 augustus viert Nike SNKRS DAY. Dat is de dag dat we vieren dat de Nike SNKRS app een jaartje ouder wordt. Ter ere van deze verjaardag komt Nike met een speciale SNKRS DAY release. Dit jaar heeft Nike gekozen voor de Nike Air Force 1 Low 'SNKRS Day' (DX2666-100). De Air Force 1 dateert uit 1982 en viert daarmee tevens ook een jubileum van maar liefst 40 jaar! Een betere combinatie om SNKRS DAY 2022 te vieren is er dus niet!

De Nike Air Force 1 Low 'SNKRS Day' bestaat uit een mix van mesh, geweven materialen en leer in een zachte 'Sail' kleur. De contrasterende combinatie van de beige upper en de 'Chocolate Brown' lederen Swooshes, branding en rubberen buitenzool geven dit paar een vintage look. Omdat de Nike SNKRS app haar 5 jarige bestaan viert prijkt het Romeins cijfer "V" op de inlegzool en op de houten lace lock voorop de sneaker. Om het thema helemaal af te maken is de sneaker ook nog voorzien van de "SNKRS Day" hangtag.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date