Skip to content
Newsfeed

Nigel Sylvester onthult volgende Air Jordan 4 RM colorway

23 september 2024 14:14
Nigel Sylvester onthult volgende Air Jordan 4 RM colorway

BMX’er Nigel Sylvester heeft een belangrijk jaar bij Nike. Eerder in 2024 onthulde de atleet zijn eerste Air Jordan 4 RM colorway in samenwerking met Nike, genaamd ‘Grandma’s Driveway’. Enkele releases later zien we nu een volgende colorway verschijnen die ‘University Blue’ gebruikt.

Afgelopen weekend vond Sneakercon plaats in New York. Gedurende dit event werden zeldzame sneakers getoond, unieke exemplaren verkocht en opkomende releases onthuld. Nigel Sylvester was ook van de partij en werd gespot in een nog niet eerder vertoonde Air Jordan 4 RM colorway.

De sneaker heeft een grijze colorway met ‘University Blue’ details op de hiel. Het silhouet haalt inspiratie uit de Air Jordan 4, maar voegt hier moderne aanpassingen aan toe. Ook heeft het model een lage kraag wat het de ideale schoen maakt voor BMX’en of skaten.

Zoals te zien was in de clip hierboven, lijkt de Nigel Sylver x Air Jordan 4 RM ‘University Blue’ een 1-op-1 release te zijn, enkel voor de BMX’er zelf. Of de sneaker ooit voor het grote publiek te verkrijgen zal zijn, moet nog blijken.

Bekijk de eerste beelden van de sneaker hieronder. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor updates rondom deze sneaker en ander nieuws.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date