Skip to content

adidas Adizero Takumi Sen 8 TME
GW1380

19 april 2022 18:00

Nieuwe Tinman Elite x adidas Performance collab is gedropt

Nieuwe Tinman Elite x adidas Performance collab is gedropt

In 2021 hebben Tinman Elite en adidas al eens eerder samengewerkt, nu zullen ze opnieuw de handen ineen slaan. Deze keer hebben ze een performace collab gelanceerd die geïnspireerd is op de glorie van goud. De collectie bevat drie schoenen en zijn te koop op de website van adidas of op de website van Tinman Elite.

adidas is de samenwerking aangegaan met Tinman Elite om schoenen te ontwikkelen die hardlopers inspireren om het onmogelijke mogelijk te maken. Zo zijn er twee hardloopschoenen gelanceerd, de Tinman Elite AVANTI TYO en de Tinman Elite TAKUMI SEN 8. Daarnaast bevat de collectie ook een trainingsschoen, de Tinman Elite SL20.3.

De schoenen zijn voorzien van gouden strepen en accenten, die het streven naar succes en de glorie van goud symboliseren.

De Tinman Elite AVANTI TYO, is een all-gender hardloopschoen. De schoen bevat kenmerken als een Lightstrike Pro foam, een flexibel bovenwerk van mesh en ENERGYRODS. De Tinman Elite TAKUMI SEN 8 is een schoen voor mannen en vrouwen. De schoen heeft dezelfde kenmerken als de AVANTI en biedt hierdoor dezelfde ondersteuning bij het bereiken van persoonlijke hardloopdoelen.

De Tinman Elite SL20.3 is een trainingschoen voor mannen en vrouwen en is gemaakt om het tempo te verhogen tijdens trainingssessies. Een perfecte schoen voor snelheids- en duurtrainingen.

De Tinman Elite x adidas Performance collab is te koop op de website van adidas. Met deze schoenen weet je zeker dat je het beste uit je hardlooprondes haalt!

adidas x tinman
adidas x tinman
adidas x tinman
adidas x tinman
adidas x tinman
adidas x tinman
adidas x tinman
adidas x tinman
adidas x tinman
Door: Mariëlle
Foto credits:adidas

Productdetails

StylecodeGW1380
Merkadidas
Modeladidas Adizero
ColorwayCloud White / Grey Two / Gold Metallic
DoelgroepMannen
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date