Skip to content
Newsfeed

New Balance Made in USA lanceert de tweede herfst/winterdrop van 2024

25 september 2024 11:57
New Balance Made in USA lanceert de tweede herfst/winterdrop van 2024

Na de release van de New Balance 993 in ‘Shadow Grey/Driftwood’ en de New Balance 990 v6 in ‘Castlerock’ en ‘Reflection Marblehead’ vorige maand, komt op 26 september om 10:00 uur de tweede drop van de New Balance Made in USA herfst/wintercollectie. Deze keer kun je twee nieuwe colorways van de 993 verwachten, plus een nieuwe variant van de 990v6.

New Balance 993 Made in USA ‘Mushroom’ & ‘Olive Leaf’ – U993MU & U993OL

Het is algemeen bekend dat Teddy Santis, de ontwerper achter zowel Aimé Leon Dore als de Made in USA-lijn, zich dit seizoen sterk richt op het 993-silhouet. Voor de tweede drop kunnen we wederom twee nieuwe colorways verwachten.

Eén daarvan is de ‘Mushroom’, perfect voor het herfstseizoen. Deze versie heeft een ‘Mushroom’-kleurige basis, met ‘Midnight Violet’ details op de tong, hiel en zool, en een opvallende gele voering. De combinatie van deze kleuren geeft de schoen een stoere en frisse look, ideaal voor de herfst.

New Balance 993 Made in USA 'Mushroom'
New Balance 993 Made in USA 'Mushroom'

Ook de tweede colorway is een combinatie van aardetinten. De tong en voering komen in het paars en goud, terwijl de ‘Olive Leaf’ kleur te zien is op de suède overlays. Tot slot wordt het ontwerp compleet gemaakt met een zachte ‘Maize’-kleur op de mesh basis, een donkere tan tussenzool en een zwarte buitenzool.

New Balance 993 Made in USA 'Olive Leaf'
New Balance 993 Made in USA 'Olive Leaf'

New Balance 990v6 Made in USA ‘Rich Oak’ – U990OP6

Een ander silhouet waar Santis zijn aandacht op richt, is de New Balance 990v6, die op 26 september om 10:00 uur in een ‘Rich Oak’ kleur zal uitkomen. Het ontwerp heeft een vertrouwde uitstraling met een golvende tussenzool in crème, zwart en wit. Deze kleuren komen ook terug in de sokvoering, het logo en de veters, waardoor alles mooi op elkaar is afgestemd.

In het midden zie je een mix van materialen zoals mesh, leer en pigskin suède, die de klassieke New Balance-kleuren van ‘Rich Oak’ bruin, beige en donkergrijs weergeven. Als laatste wat deze schoen echt bijzonder maakt, is de ‘Cosmic Grape’ kleur die de branding aan de binnenkant en de bovenste eyestay een unieke twist geeft.

Op 26 september 2024 om 10:00 uur ’s ochtends zal de tweede drop van de New Balance Made in USA herfst/wintercollectie gaan releasen. Daarnaast zal er nog veel meer in 2024 gaan droppen, benieuwd wat New Balance nog meer voor ons in petto heeft voor de Made in USA lijn? Check dan: New Balance onthult MADE in USA herfst/winter 2024 collectie.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date