Skip to content

NAKED x adidas Samba OG 'White'
JI3993
82% upvoted

12 september 2024 10:33

NAKED en adidas Originals slaan opnieuw de handen ineen

NAKED en adidas Originals slaan opnieuw de handen ineen

NAKED en adidas Originals hebben al meerdere keren samengewerkt, met eerdere ontwerpen voor de adidas Samba. In augustus 2024 komen ze voor de zevende keer samen om dit silhouet een frisse look te geven. Maar dit keer niet alleen de Samba; ze brengen ook de adidas Tischtennis uit. Dit is de eerste samenwerking voor dit model sinds zijn release 46 jaar geleden. Het nieuwe pack, dat op 13 september 2024 bij enkele retailers uitkomt, is geïnspireerd op ‘patient artisan’.

Het nieuwe pack eert de kunstenaars en ambachtslieden van vroeger die met hun handgemaakte kunst de weg voor ons hebben vrijgemaakt. In deze collectie zien we twee modellen: de adidas Samba OG en de Tischtennis, beide versierd met elegante kantpatronen en een symbolische margriet. De margriet staat voor puurheid en liefde, en symboliseert de samensmelting van vakmanschap en creativiteit.

Bij de Samba OG zijn de kantpatronen subtiel verwerkt op de Three Stripes en de hiel, met een mix van leer en suède. De Tischtennis heeft een ander design: het kantpatroon bedekt bijna het volledige bovenwerk. Beide sneakers hebben een volledig wit bovenwerk dat de verfijning en elegantie van de collectie benadrukt.

Het NAKED x adidas Originals pack zal gaan droppen op 13 september 2024 om 10 uur bij enkele retailers. Blijf op de hoogte van het laatste sneakernieuws door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bekijken!

NAKED x adidas Tischtennis 'White'

JI3995 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
NAKED x adidas Samba
NAKED x adidas tischtennis
adidas x NAKED
adidas x NAKED
adidas x NAKED
adidas x NAKED
NAKED x adidas

Productdetails

StylecodeJI3993
Merkadidas
Modeladidas Samba
ColorwayWhite/Off White/Crystal White
KleurWit
DoelgroepVrouwen
Releasedatumafgelopen vrijdag om 10:00
Beoordeling8.2 / 10 (28 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date