Skip to content

Kicki Yang Zhang x ASICS Gel NYC 'Black'
1203A571-001
88% upvoted

25 september 2024 11:10

Kicki Yang Zhang komt met twee ASICS GEL-NYC colorways

Kicki Yang Zhang komt met twee ASICS GEL-NYC colorways

ASICS slaat de handen ineen met Kicki Yang Zhang, een artieste uit Berlijn. De eerste collab gebruikt het GEL-NYC silhouet dat momenteel razendpopulair is. De sneaker arriveert op 26 september 2024 in twee colorways: ‘Pink’ en ‘Black’.

Kicki Yang Zhang is het beste te beschrijven als een alleskunner. De in Berlijn gevestigde artieste staat bekend om haar tekeningen, modellenwerk, fashioncontent en Instagram-projecten. Nu zet ze een stap in de wereld van sneakers met haar eerste project met ASICS.

In samenwerking met het Japanse sneakerlabel onthult Kicki Yang Zhang twee colorways van het GEL-NYC silhouet. De colorways, genaamd ‘Black’ en ‘Pink’, hebben contrasterende kleurenschema’s die duidelijk weergeven worden in de bijbehorende campagne.

De ASICS Gel-NYC ‘Pink’ heeft een frisse colorway. Het bovenwerk is van stevig mesh. Over het design heen zijn roze en zilveren overlays geplaatst die mooi contrasteren bij de witte en off-white basis. De roze buitenzool geeft de sneaker een speelse twist en maakt het silhouet compleet.

De ‘Black’ colorway heeft een all-black upper. Het bovenwerk is wederom van stevig mesh, met over het silhouet heen glimmende overlays van patent leer. Zilveren details op de tong, neus en hiel maken het paar compleet.

Het Kicki Yang Zhang x ASICS GEL-NYC pack dropt op 26 september 2024 bij ASICS en geselecteerde retailers. Bekijk de officiële beelden van het pack hieronder en mis deze drop niet.

Kicki Yang Zhang x ASICS Gel-NYC 'Pink'

1203A571-100 · Prijs vanaf €159,-

Naar alle aanbieders
Door: Lotte
Foto credits:ASICS

Productdetails

Stylecode1203A571-001
MerkASICS
ModelASICS GEL-NYC
ColorwayBlack/Metallic Silver
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatumgisteren om 00:00
Beoordeling8.8 / 10 (16 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date