Skip to content
Newsfeed

JJJJound onthult samenwerking met Timberland

5 september 2024 07:14
JJJJound onthult samenwerking met Timberland

Het Montreal-gebaseerde label JJJJound heeft inmiddels al samengewerkt met grote merken als Reebok, adidas en New Balance. In augustus 2024 voegt zich een nieuwe naam toe aan dit rijtje, namelijk Timberland. Het duo heeft de 6-Inch Boot in een nieuw jasje gestoken, met twee stijlvolle colorways: Triple Black en Oxblood.

Het aankomende pack is helemaal in lijn met JJJJound’s filosofie: less is more. De boots zijn gemaakt van hoogwaardig leer en zijn daarnaast voorzien van GORE-TEX, wat betekent dat ze bestand tegen alle weersomstandigheden. De Triple Black versie is ideaal voor iedereen die houdt van een klassieke, veelzijdige look, terwijl de diepe, warme Oxblood kleur net dat beetje extra verfijning toevoegt aan je outfit.

Wat deze samenwerking echt bijzonder maakt, is de aandacht voor detail. De branding is subtiel gehouden, met het Timberland en JJJJound logo in reliëf op de hiel. De zwarte veters, oogjes, en de zwarte kraag zorgen voor een strakke, monochrome look.

De JJJJound x Timberland 6-Inch Boot GORE-TEX zal in de herfst/winter 2024 gaan droppen, exclusief via JJJJound en naar verwachting ook bij Timberland en geselecteerde retailers. Helaas is een exacte releasedatum nog niet bekend. Blijf vooral op de hoogte door regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bekijken.

JJJJound heeft ook een samenwerking aangekondigd met Levi’s, lees hier meer: JJJJound en Levi’s slaan de handen ineen voor uitgebreide FW24 collectie.

JJJJound Timberland
JJJJound Timberland
JJJJound Timberland
JJJJound Timberland
JJJJound Timberland
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date