Skip to content
Newsfeed

De tweede JJJJound x Levi’s collectie is gedropt

6 september 2024 20:00
De tweede JJJJound x Levi’s collectie is gedropt

Design studio JJJJound werkt opnieuw samen met Levi’s. Op 6 september 2024 heeft het duo de collectie gedropt. De collectie komt met jeans (natuurlijk), overhemden, tees en jackets die elk een cowboy thema lijken te omarmen.

JJJJound is groot op het gebied van samenwerkingen. Het label werd in 2006 opgericht als digitaal moodboard. In de afgelopen jaren heeft JJJJound mede door hun minimalistische huisstijl al veel samenwerkingen gelanceerd met merken als New Balance, Reebok, ASICS en adidas.

Voor de herfst van 2024 lijkt het label zich te focussen op denim en werkt JJJJound opnieuw samen met Levi’s, na hun eerste collab in 2023. De collectie heeft een vintage look en komt met jackets, tees, accessoires en jeans.

Het paradepaardje van de collectie, de 501 ’93 jeans, verschijnt in drie verschillende wassingen: ‘Grey Stonewash’, ‘Dark Grey Stonewash’ en ‘Black Overdye’. Daarnaast, nu we het toch over paardjes hebben, verschijnt er een shirt met een vintage print op de voorzijde.

Het assortiment wordt gecompleteerd door een witte tanktop, een zwarte suède cap en een zwarte suède riem, elk met de brandings van Levi’s en JJJJound. De collectie is op 6 september 2024 gedropt bij Levi’s en JJJJound, je shopt de items via de button hieronder.

JJJJound x Levi's
JJJJound x Levi's
JJJJound x Levi's
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date