Skip to content
Newsfeed

Jayson Tatum komt met een eigen ‘Welcome to the Garden’ pack

29 september 2024 17:00
Jayson Tatum komt met een eigen ‘Welcome to the Garden’ pack

Basketbalspeler Jayson Tatum, die momenteel voor de Boston Celtics speelt in NBA, komt met een eigen sneaker pack in samenwerking met Jordan Brand. Het ‘Welcome to the Garden’ pack bestaat uit twee sneakers: de Air Jordan 1 Low OG en de Jordan Tatum 3. De sneakers droppen in oktober 2024.

‘Welcome to the Garden’

Nadat Jayson Tatum de Boston Celtics in 2024 naar een NBA-kampioenschap heeft geleid, komt de basketballer met een nieuwe samenwerking met Jordan Brand. Zijn volgende samenwerking, genaamd ‘Welcome to the Garden’, brengt ode aan Tatums liefde voor Bostons ‘Garden’, een arena in Boston.

Het ‘Welcome to the Garden’ pack bestaat uit twee kleurrijke sneakers. De Air Jordan 1 Low OG heeft een groene upper, gemaakt van suède. De overlays en mudguard hebben een bloemenprint gekregen wat hint naar het ‘Garden’ thema. Op de binnenzool is Tatums handtekening te zien en op de vetertag is een ‘J’ gegraveerd.

Naast de Air Jordan 1 Low komt het pack ook met de Jordan Tatum 3, een nieuw silhouet ontworpen door de NBA-speler zelf. De sneaker heeft een sportief design en gebruikt vooruitstrevende technologieën als Cushlon 3.0 foam en Air Zoom units, die comfort en stabiliteit bieden.

De colorway van de sneaker gebruikt dezelfde kleuren als de andere release. Het bovenwerk heeft een golvend motief wat het paar een dynamische uitstraling geeft. Gouden details op de tong en hiel maken het paar compleet.

Beeld Nike

Wat wellicht het meest in het oog springt bij deze release, is de unieke custom double-box waarin de sneakers verpakt zijn. De schoenendoos is uitgevoerd in dezelfde groen- en goudtinten als de sneakers, met bloemendetails zowel op de bovenkant als binnenin de doos.

Release

Het ‘Welcome to the Garden’ pack is op 5 oktober 2024 te verkrijgen bij CNCPTS voor $ 300. Op 10 oktober 2024 zal de individueel Air Jordan 1 Low OG te verkrijgen zijn in de SNKRS app.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date