Skip to content
Newsfeed

Is deze Nike sweater hét item voor de winter?

27 september 2024 10:36
Is deze Nike sweater hét item voor de winter?

Nike did it again. Na het grote succes van de Swoosh knit van vorige winter, dropt Nike nu de Fair Isle Swoosh sweater. De wollen trui combineert het beste van twee werelden en slaat een brug tussen typisch, winterse motieven en het sportieve design van Nike. De trui is nu verkrijgbaar.

De Nike Life Fair Isle Swoosh sweater is speciaal ontworpen voor de koude winterdagen. Op het eerste gezicht lijkt het misschien een ‘foute’ kersttrui die je alleen tijdens de feestdagen draagt, maar niets is minder waar. Op de borst is de bekende Swoosh geborduurd, wat de trui een sportieve twist geeft.

De Fair Isle sweater is vernoemd naar het zuidelijkste eiland van de Shetlandeilanden, vlak voor de Schotse kust. De inwoners van Shetland stonden bekend om hun dikke wollen truien, waarmee ze de barre kou van hun Noord-Atlantische thuisland trotseerden. Deze truien hebben als inspiratie gediend voor de Nike sweater.

De trui is gebreid van een hoogwaardige wolmix voor een traditionele look. De kleurrijke designs en het Swoosh-logo op de borst zijn gebreid met premium garens die met de tijd mooier worden en comfortabeler gaan zitten. De dikke geribde boorden zorgen voor een luxe gevoel en een verfijnde afwerking.

De Nike Life Fair Isle Swoosh sweater is nu te verkrijgen bij Nike. Klik op de knop hieronder om de Nike Life collectie te bekijken met meer van dit soort items.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date