Skip to content
Newsfeed

Iconen komen samen: Bad Bunny en Messi’s nieuwste adidas Gazelle Indoor

10 oktober 2024 15:16
Iconen komen samen: Bad Bunny en Messi’s nieuwste adidas Gazelle Indoor

Bad Bunny en Lionel Messi hebben de krachten gebundeld voor een bijzondere samenwerking met adidas. Dat Bad Bunny een grote fan is van Messi, is geen geheim. Hij heeft de naam van de Argentijnse voetballegende al vaker genoemd in zijn nummers. Maar eerlijk, wie is er nu niet fan van de GOAT? Samen hebben ze hun stempel gedrukt op de adidas Gazelle Indoor, die in oktober 2024 wordt uitgebracht. Met deze sneaker wordt de wereld van muziek en voetbal op een unieke manier gecombineerd.

Dit is niet de eerste keer dat Bad Bunny een eigen versie van de adidas Gazelle Indoor uitbrengt. Eerder zagen we al de ‘White’ en ‘San Juan’ edities. Het aankomende ontwerp knipoogt naar de ‘San Juan’, met de opvallende blauwe accenten op de tong, inlegzolen en het zijpaneel.

Toch zijn er genoeg verschillen met eerdere ontwerpen. Het meest opvallende is het bovenwerk, dat afwijkt van het gebruikelijke suède en nu een premium leren afwerking heeft. Een ander tof detail is de vervanging van het standaard hielplaatje door ruige leren strips.

Wat deze samenwerking extra speciaal maakt, zijn de namen ‘Benito’ en ‘Leo’, die in rood gedrukt zijn op de Three Stripes. Dit benadrukt de band tussen de twee wereldsterren en geeft de schoen een persoonlijk tintje.

Naast de Gazelle Indoor kunnen ook voetbalfans hun hart ophalen. Er komt namelijk ook een adidas F50 voetbalschoen uit. Ik ben benieuwd hoe die op het veld gaat presteren, want hij ziet er minstens zo stijlvol uit als de Gazelle.

De adidas F50 in samenwerking met Lionel Messi en Bad Bunny
Lionel Messi x Bad Bunny x adidas F50 – @footyheadlines22

Als het gaat om bijzondere samenwerkingen, dan is dit er zeker eentje die eruit springt. Met de unieke details en het verhaal achter de collab is deze release een must-have als je het mij vraagt. De exclusieve samenwerking tussen Bad Bunny, Messi en adidas komt op 26 oktober 2024 uit bij geselecteerde winkels en online op adidas.com.

Benieuwd naar eerdere samenwerkingen tussen Bad Bunny en adidas? Lees dan: Bad Bunny viert zijn 30e verjaardag.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date