Skip to content
Newsfeed

HOKA brengt de Stinson EVO terug in 2024

30 juli 2024 10:39
HOKA brengt de Stinson EVO terug in 2024

HOKA, het merk dat in 2009 in de Franse Alpen werd opgericht, brengt in 2024 een echte klassieker terug: de Stinson EVO. Deze sneaker heeft een moderne upgrade gekregen en biedt nu nog meer comfort. De nieuwe Stinson EVO komt uit in een opvallende rode kleur op 2 augustus 2024.

De Stinson EVO behoudt zijn stevige, robuuste uitstraling en is uitgerust met Zero Gravity Technology. Samen met de dikke rubberen zolen zorgt deze technologie voor uitstekende demping, waardoor de sneakers perfect zijn voor zowel hardlopen als dagelijks gebruik.

De gebogen MetaRocker zool draagt bij aan een soepele en stabiele stap, zodat je met gemak en comfort vooruitkomt.

Niet alleen zorgt de look van de sneaker voor een opvallend silhouet. Het bovenwerk van de Stinson EVO komt namelijk in een opvallende ‘Habanero Red’ kleurstelling. Voor contrast wordt de rode kleur gecombineerd met wit. Daarnaast zien we ook zwarte accenten op de voering, tong, veters en neus, terwijl een vleugje limoengroen onderaan de zool een sportieve en opvallende finishing touch geeft.

De HOKA Stinson EVO OG is vanaf 2 augustus 2024 bij geselecteerde winkels en op de officiële HOKA website. Blijf op de hoogte van meer releases door regelmatig de Sneakerjagers releasekalender te bekijken.

HOKA Stinson EVO
HOKA Stinson EVO
HOKA Stinson EVO
HOKA Stinson EVO
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date