Skip to content

adidas Yeezy Boost 700 'Hi-Res Blue'
HQ6980
•71% upvoted

3 juni 2022 20:01

Het eerste beeld van de Yeezy Boost 700 ‘Hi-Res Blue’

Het eerste beeld van de Yeezy Boost 700 ‘Hi-Res Blue’

Yeezy en adidas droppen binnenkort een blauwe ‘Hi-Res’ colorway van de Yeezy Boost 700. Eerder zijn al beelden uitgekomen van een rode ‘Hi-res’ colorway van dit model, die in juni 2022 gereleased wordt. De Yeezy Boost 700 ‘Hi-Res Blue’ wordt verwacht eind augustus gedropt te worden ter viering van Yeezy day.

Yeezy Boost 700 ‘Hi-Res Blue’ is gemaakt van een mix van mesh, leer en suède. Het bovenwerk kleurt fel blauw en bevat zwarte overlays. De neus van de schoen is bekleed in een lila keurig suède. Verder kleurt het mesh op de toebox donkerblauw in het midden en lila aan de zijkanten. De veters zijn ‘Infinity Laces’, waarbij de twee uiteinden van de veters aan elkaar vast zitten.

Het wordt verwacht dat de Yeezy Boost 700 ‘Hi-Res Blue’ eind augustus gedropt wordt ter viering van Yeezy day. Hou onze releasekalender in de gaten voor updates en informatie over de officiĂ«le release.

Yeezy 700 Hi-res Blue
Door: Robbert
Foto credits:@ready2cop

Productdetails

StylecodeHQ6980
Merkadidas
Modeladidas Yeezy Boost 700
ColorwayBlue/Black/Red
KleurBlauw
DoelgroepMannen, Vrouwen
Beoordeling7.1 / 10 (192 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De adidas Yeezy Boost 700 'Hi-Res Blue' (HQ6980) is opgebouwd uit mesh, leer en suède materialen. De sneaker beschikt over een opvallende colorway te weten, een fel blauwe 'Hi-Res Blue' kleur op het bovenwerk gevolgd door tinten van fel paars op de toebox, zwart suede details over de upper en oranje hits op de midzool. Als finishing touch bevat het paar een boost zool die tevens in de felle blauwe 'Hi-Res Blue' tint komt.
adidas Yeezy Boost 700 'Hi-Res Blue' HQ6980
80
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date