Skip to content
Upcoming

Geruchten over Fragment Design x Union LA x Air Jordan 1 voor 40-jarig jubileum

24 oktober 2024 14:20
Geruchten over Fragment Design x Union LA x Air Jordan 1 voor 40-jarig jubileum

In 2025 vieren we het 40-jarig bestaan van de Air Jordan 1, en we zijn al druk in de weer met alle geruchten over wat we in dit jubileumjaar kunnen verwachten. Een van de meest besproken rumors tot nu toe betreft een samenwerking tussen Fragment Design, Union LA en de Air Jordan 1.

Helaas zijn er nog geen beelden van de sneaker opgedoken, maar de verwachtingen zijn torenhoog. Als we de mock-up van de collab bekijken, zien we dat het ontwerp elementen van beide merken zal bevatten. Verwacht een mix van de gestikte afwerking van Union LA en de iconische kleuren van Fragment.

Union LA heeft in het verleden al flink wat succes gehad met hun Jordan 1-releases, zoals die populaire modellen uit 2018 die razendsnel uitverkocht waren. Er gaan ook geruchten dat we in 2025 een nieuwe ‘Chicago/Shadow’-colorway mogen verwachten. Wil je meer weten en de eerste beelden zien? Check dan hier: Eerste beelden van de Union LA x Air Jordan 1 High ‘Chicago/Shadow’.

Het lijkt erop dat de Fragment x Union x Air Jordan 1 High OG misschien exclusief bij Union LA verkrijgbaar zal zijn, wat de hype alleen maar groter maakt. Deze informatie is echter nog niet officieel bevestigd door de merken, dus blijf vooral op de hoogte van de laatste updates door regelmatig onze nieuwspagina te checken.

Bovendien wordt er ook verwacht dat er een vervolg komt op de Fragment x Travis Scott x Air Jordan 1 Low, die in de herfst van 2025 zal uitkomen. Lees hier meer: Travis Scott en Fragment komen opnieuw samen voor een Air Jordan 1 Low release.

Fragment x Air Jordan x Union LA
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date