Skip to content
Brand

Ga stijlvol het nieuwe schooljaar in met Nike ‘Fresh to School’ – Nike Air Max 90 Drift

4 september 2024 13:04
Ga stijlvol het nieuwe schooljaar in met Nike ‘Fresh to School’ – Nike Air Max 90 Drift

Met het einde van de zomervakantie in zicht, is het tijd om je voor te bereiden op het nieuwe schooljaar. En wat is een betere manier om dat te doen dan met een splinternieuw paar sneakers? In de aankomende dagen tonen we je enkele onmisbare items uit de nieuwste Nike collectie zien.

Een van de sneakers die niet mag ontbreken in je collectie is Sneakerjagers’ favoriet, de Nike Air Max 90 Drift ‘Light Orewood Brown’.

Sneakerjagers x Nike ‘Fresh to School’

Nu de zomervakantie toch echt wel tot zijn einde is, mogen de meeste van ons weer terug de schoolbanken in. Het nieuwe schooljaar biedt het ideale excuus om jezelf te trakteren op een paar gloednieuwe sneakers en met hernieuwde energie te beginnen.

In de Nike ‘Back to School’ collectie vind je alles wat je nodig hebt om het jaar goed te beginnen. Van de laatste releases tot stijlvolle outfits en sportartikelen – je vindt hier alles om je schooljaar op de best mogelijke manier te starten. Ook vind je hier de Nike Air Max 90 Drift in de colorway ‘Light Orewood Brown’.

Nike Air Max 90 Drift
Beeld Sneakerjagers

De Nike Air Max 90 Drift is een variant op de welbekende Air Max 90 die, zoals de naam al weggeeft, in de jaren 90 werd gereleased. De Drift is een van Nike’s laatste silhouetten en voegt opvallende elementen toe aan het bovenwerk van de Air Max 90.

De Air Max 90 Drift ‘Light Orewood Brown’ gebruikt verschillende tinten bruin op het bovenwerk. Het design met kleurblokken accentueert de verschillende texturen op de sneaker. De Air Max-demping in de zool blijft echter trouw aan die van zijn voorganger en biedt comfort bij elke stap.

Volg het Sneakerjagers Instagramaccount (@sneakerjagers) en de nieuwspagina voor meer ‘Fresh To School’ picks uit de Nike collectie. Laat je inspireren en start het nieuwe schooljaar fresh!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date