Skip to content

Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 'Black'
AV3042-001
69% upvoted

14 juli 2024 10:44

Ervaar ultiem comfort met de Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 ‘Black’

Ervaar ultiem comfort met de Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 ‘Black’

Speciaal voor de zomer heeft Nike de Nike Air Force 1 Flyknit opnieuw uitgebracht, en het is geen verrassing dat deze sneaker momenteel een van onze bestsellers is. Dit innovatieve silhouet, dat voor het eerst in 2016 werd geïntroduceerd, biedt een frisse interpretatie van Bruce Killgore’s iconische AF1.

Het geheim van de Air Force 1 Flyknit 2.0 ligt in zijn unieke gebreide bovenwerk. Dit zorgt niet alleen voor een ongelooflijk lichtgewicht gevoel, maar ook voor een ademende pasvorm die perfect is voor warme zomerdagen. In vergelijking met zijn leren voorgangers weegt deze sneaker minder dan de helft, wat zorgt voor ultiem comfort.

Benieuwd hoe deze sneaker eruitziet? Hieronder tonen we je het ontwerp in detail.

Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 ‘Black’ – AV3042-001

Het bovenwerk van de sneaker is bijna volledig gemaakt van elastisch gebreid materiaal, wat het licht en ademend maakt. Alleen de Swoosh, de eyestays en de hiel zijn gemaakt van traditioneel nubuck leer. Het ontwerp lijkt sterk op de versie van 2016, maar er is één belangrijke verandering: de 2.0 versie gebruikt gewone veterogen in plaats van de Flywire veterlussen van het vorige model.

Daarnaast is ook de tussenzool vernieuwd met een ‘Ultra’ constructie, wat betekent dat het is uitgehold om gewicht te besparen en comfort te verhogen. Bovendien is het ‘Air’ logo op de zool nu ingedrukt in plaats van verhoogd.

De sneaker combineert de kleuren wit, grijs en zwart, wat zorgt voor een soort ‘Oreo’ look. Dankzij deze veelzijdige kleuren is de sneaker gemakkelijk te combineren met verschillende outfits.

Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 'Black'
Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 'Black'

De Nike Air Force 1 Flyknit 2.0 ‘Black’ is momenteel beschikbaar bij Nike. Deze stijlvolle en comfortabele sneaker biedt een moderne twist aan een klassiek ontwerp. Klik op de button hieronder om een paartje te scoren en je sneakercollectie te upgraden met deze must-have sneaker!

Blijf op de hoogte van aankomende Nike Air Force 1 releases door regelmatig de Sneakerjagers releasekalender te bekijken!

Door: Mariëlle
Foto credits:Nike

Productdetails

StylecodeAV3042-001
MerkNike
ModelNike Air Force 1
ColorwayBlack/Black/White/Pure Platinum
KleurZwart
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum05-06-2024
Beoordeling6.9 / 10 (299 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date