Skip to content

END. x Saucony Triumph 4 'Nessie'
S70874-1
100% upvoted

16 juli 2024 16:09

END en Saucony brengen de ‘Nessie’ mythe tot leven in de ProGrid Triumph 4

END en Saucony brengen de ‘Nessie’ mythe tot leven in de ProGrid Triumph 4

De nieuwste collab tussen de Britse retailer END en sportmerk Saucony heeft een unieke en opvallende sneaker opgeleverd: de END x Saucony ProGrid Triumph 4 ‘Nessie’. Deze exclusieve sneaker is geïnspireerd op het mythische wezen van Loch Ness, ook wel bekend als Nessie.

Als je de sneaker bekijkt, zie je meteen de mythe tot leven komen. Het bovenwerk is gemaakt van een gel-achtige groene kleur die doet denken aan de mysterieuze wateren van Loch Ness.

Daarnaast zijn er suède en leren overlays toegevoegd, die het spookachtige, aquatische thema versterken. De leren overlays aan de zijkant hebben een geschubde textuur, waardoor het zeemonster echt tot leven komt. Ook is er een grafische afbeelding van Nessie te vinden op de inlegzolen.

Ondanks zijn opvallende look blijft de sneaker trouw aan zijn roots met het ProGrid dempingssysteem dat comfort en ondersteuning biedt. De crèmewitte tussenzool en veters breken het blauwe en groene thema, terwijl de groene doorzichtige rubberen buitenzool zorgt voor een unieke afwerking.

De END x Saucony Triumph 4 ‘Nessie’ komt uit op 19 juli 2024 en is alleen verkrijgbaar via END Launches. Je kunt je nu al inschrijven voor de raffle. Klik op de knop hieronder om naar de END Launches-pagina te gaan. Let op! De inschrijving sluit op 18 juli om 19:00 uur.

Blijf op de hoogte van alle sneakerreleases door regelmatig de Sneakerjagers releaskalender te raadplegen!

END x Saucony
END x Saucony
END x Saucony
END x Saucony
END x Saucony
END x Saucony
Door: Mariëlle
Foto credits:END.

Productdetails

StylecodeS70874-1
MerkSaucony
ModelSaucony Triumph
ColorwayBlue/Teal/Cream
KleurMulticolor
DoelgroepMannen, Vrouwen
Releasedatum19-07-2024
Beoordeling10 / 10 (3 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date