Skip to content
Newsfeed

Eerste blik op een derde Nigo x Nike Air Force 3 Low colorway

26 september 2024 14:14
Eerste blik op een derde Nigo x Nike Air Force 3 Low colorway

Er blijven steeds meer ontwerpen opduiken van de samenwerking tussen Nike en Nigo, en de Air Force 3 Low is inmiddels al in verschillende colorways verschenen zoals de multicolour ‘Blue Void’ en ‘White’. In september 2024 krijgen we een eerste glimp van de nieuwste toevoeging: de ‘Light British Tan’.

Deze nieuwe Nike Air Force 3 Low heeft een bovenwerk in lichtbruin en fossielkleuren, wat zorgt voor een natuurlijke, unieke look. Het design is geïnspireerd door de ‘Planet of the Apes’-franchise, die eerder ook het iconische BAPE-logo van Nigo beïnvloedde.

Wat direct opvalt aan deze sneaker, is het gebruik van ponyhaar op de onderlagen, wat de schoen een opvallende textuur geeft. De overlays zijn gemaakt van bruin leer met een debossed patroon, waardoor de sneaker een luxe en verfijnde uitstraling krijgt. Ook de binnenzool is bijzonder, met jungle-achtige graphics die perfect aansluiten bij het thema van de schoen.

Een ander tof detail is de speciale branding op de hiel, waar het Nigo x Nike-logo te zien is. Zelfs de boxing is custommade, wat de release nog exclusiever maakt. De zool is van gum rubber, wat niet alleen voor extra grip en duurzaamheid zorgt, maar ook bijdraagt aan de robuuste look van de schoen.

Of deze colorway wereldwijd verkrijgbaar zal zijn of dat het een exclusieve Friends and Family release is, blijft nog onduidelijk. Wat wel vaststaat, is dat we in 2025 nog veel meer kunnen verwachten van deze collab. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina goed in de gaten voor updates!

Nigo x Nike Air Force
Nigo x Nike Air Force
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date