Skip to content

Off-White x Nike Air Force 1 Mid 'Pine Green'

DR0500-300
74% upvoted
27 april 2023 12:42

Release reminder: Off-White x Nike Air Force 1 Mid ‘Pine Green’

Release reminder: Off-White x Nike Air Force 1 Mid ‘Pine Green’

Virgil Abloh’s legacy wordt voortgezet met de Off-White x Nike Air Force 1 Mid ‘Pine Green’. Ter ere van 40 jaar Air Force 1 heeft hij het legendarische silhouet opnieuw ontworpen door een futuristische lens. Daarnaast is de colorway een knipoog naar de oorsprong van de iconische sneaker. Je kunt de Pine Green scoren op 28 april 2023 om 09:00!

De Off-White x Nike AF1 Mid ‘Pine Green’ heeft een volledig groen lederen bovenwerk dat wordt gecontrasteerd door witte accenten. Daarnaast is de sneaker voorzien van een extra vetersysteem op de middenvoet dat eerder is gebruikt in samenwerkingen tussen Nike en Off-White. Ook heeft de schoen een opvallende buitenzool met spikes voor extra grip en een unieke uitstraling. Het ontwerp van de Air Force 1 Mid wordt afgemaakt door een golvende midsole met een oranje Air unit.

Verder beschikt de sneaker over enkele hints naar de samenwerking met Virgil Abloh’s merk. Denk bijvoorbeeld aan het witte stiksel van een kandelaar op de hak van de linkerschoen en het woord ‘OFF’ op de hak van de rechterschoen.

De Off-White x Nike Air Force 1 Mid ‘Pine Green’ is beschikbaar op 28 april 2023 om 09:00 bij Nike en verschillende retailers. Klik op de button hieronder voor een up-to-date overzicht van alle release informatie!

Off-White x Nike Air Force 1 Mid 'Pine Green'

DR0500-300 · Prijs vanaf €123,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Mid Off-White Pine Green
Nike Air Force 1 Mid Off-White Pine Green spikes
Nike Air Force 1 Mid Off-White Pine Green swoosh
Nike Air Force 1 Mid Off-White Pine Green vetersysteem
Nike Air Force 1 Mid Off-White Pine Green achterkant
Off-White x Nike Air Force 1 Mid Pine Green
Off-White x Nike Air Force 1 Mid Pine Green
Off-White x Nike Air Force 1 Mid Pine Green kandelaar
Off-White x Nike Air Force 1 Mid Pine Green
Door: Thimo
Foto credits:Nike
4 juni 2022 21:14

Eerste beelden van de Off-White x Nike AF 1 Mid ‘Pine Green’

Eerste beelden van de Off-White x Nike AF 1 Mid ‘Pine Green’

De eerste beelden van de Off-White x Nike Air Force 1 Mid in de ‘Pine Green’ colorway zijn opgedoken. Eerder zijn al een witte en een zwarte colorway van de Off-White x Air Force 1 onthuld. Hoewel de ‘White’ en ‘Black’ colorways zijn gemaakt van textiel, is het bovenwerk van de ‘Pine Green’ volledig van leer. Het paartje zal later dit jaar gereleased worden, wanneer precies is nog niet bekend.

De Off-White x Nike Air Force 1 Mid ‘Pine Green’ is een remix van de traditionele AF1 Mid. Dit paartje heeft dan ook veel unieke details op het groen leren bovenwerk. Op de hak van de linkerschoen vind je een stiksel van een kandelaar, wat het logo is van Virgil Abloh’s Canary Yellow website. De rechterhak heeft een stiksel met ‘OFF’.

Bij de middenvoet vind je ook een nog extra lacing system, dat al eerder te zien was op de Off-White x Nike Dunks. De open stiksels op de Swoosh voegen toe aan de industriële look van de schoen. Ook de zool is aangepast voor de Off-White versie van de AF1 mid. Zo gaat de witte midsole van recht bij de neus, naar golvend bij de hak. De rubberen spikes op de outsole brengen de schoen samen.

De Off-White x Nike Air Force 1 Mid ‘Pine Green’ zal later dit jaar gereleased worden, de exacte datum is nog niet bekend. Hou dus zeker onze releasekalender en Instagram in de gaten voor updates over deze release.

Off-white x Nike air force 1 mid
Off-white x Nike air force 1 mid
Off-white x Nike air force 1 mid
Off-white x Nike air force 1 mid
Off-white x Nike air force 1 mid
Off-white x Nike air force 1 mid
Door: Robbert
Foto credits:@horhead_sales

Productdetails

StylecodeDR0500-300
MerkNike
ModelNike Air Force 1
ColorwayPine Green/White/White
KleurGroen
DoelgroepMannen
Releasedatum28-04-2023
Beoordeling7.4 / 10 (910 stemmen)
Gepubliceerd
Bijgewerkt
De Off-White x Nike Air Force 1 Mid ‘Pine Green’ is onderdeel van een collab uit 2022 tussen Nike en het wereldbekende streetwear merk Off-White, dat opgezet is door de geliefde Virgil Abloh. De sneaker komt met een volledig groene, lederen bovenwerk met witte details. Op de hak van de linkerschoen is een wit stiksel van een kandelaar te zien, op de rechter hak vind je een stiksel met de tekst ‘OFF’, dit hint naar de samenwerking met Abloh's merk. Op de middenvoet van de sneakers is een extra vetersysteem te zien dat je kan herkennen van eerdere samenwerkingen tussen Nike en Off-White. Het paar wordt afgemaakt met een soort golvende midsole met oranjekleurige Air unit. Opvallend aan de Off-White x Nike Air Force 1 Mid 'Pine Green', is de spiky buitenzool, deze zorgt voor grip en geeft de sneaker een unieke look.
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date